07/10/19 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

10 Ιουλίου 2019

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ

Ιουλίου 10, 2019 0
Ο Τριφυλλάτος γράφει ενα άρθρο άκρως σημαντικό και Παναθηναϊκό: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και ήταν ξεκάθαρος, σε ένα κάλεσμα που αφορά όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε ξανά να βγει μπροστά να δώσει λύσεις σε ένα όραμα που μπορεί να γίνει πράξη: Ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός!

Όμως μίλησε και για το τι πρέπει να γίνει, α) Να γίνουν πράξεις όσα υποσχέθηκαν για το πρότζεκτ στο Βοτανικό τα δύο μεγάλα κόμματα για μέρα τις 7Ιουλιου, ο δήμαρχος Αθηναίων το πράττει ήδη αφού το έχει πάρει πολύ ζεστά, β) Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, απλός, οργανωμένος και ο πλούσιος κυρίως να συνδράμουν ώστε μέσα σε ένα χρόνο ή και νωρίτερα να μαζευτούν στα ταμεία του ερασιτέχνη περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ ως μαξιλάρι εκκίνησης για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή σε όλα τα σπόρ, εννοούμε ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι!

Όταν λοιπόν στο πρώτο μπουν υπογραφές ίσως και μέσα στο καλοκαίρι δείχνουν οι ενδείξεις, τότε αφού θα γίνουν και οι κατάλληλες συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ζητήσει τις μετοχές του Γιάννη Αλαφούζο έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ να μεταβιβαστούν στον Ερασιτέχνη, όσο για το μπάσκετ είπε πως θα δωρίσει τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να πάμε σε ένα κεντρικό σχήμα, με διαφορετικές διοικήσεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ένα μοντέλο διοίκησης δηλαδή τύπου Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Φέγενορντ.

Για τα παραπάνω μοντέλα διοίκησης πρώτο το σάιτ μας έχει γράψει αναλυτικά άρθρα τα τελευταία εφτά χρόνια, ως χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς πρέπει να διοικηθεί ο Παναθηναϊκός, μάλιστα ήταν αφορμή να τα αναφέρει και ο Αλαφούζος σε συνέντευξη τύπου όταν προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό για την ομάδα, όμως δεν έπειθε τον κόσμο γιατί δεν είχε ιστορικό παρελθόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκου, ήταν στην ουσία ξένος, δεν του είχε εμπιστοσύνη η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου και πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε λίγα χρόνια αργότερα που πρόδωσε τον σύλλογο και τα βρήκε με αυτούς που έβριζε και έλεγε εχθρούς.

[Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

Χαιρόμαστε που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα παραδείγματα της Μπαρτσελόνα και της Ντόρτμουντ, πράγματι με αυτόν μπροστά, που κουβαλάει στις πλάτες του ένα όνομα συνδεδεμένο με τις πιο χρυσές σελίδες για τον σύλλογο, το Γιαννακόπουλος, που συνέδεσαν ο πατέρας και ο θείος του, ανεξίτηλα με το μεγαλείο του Παναθηναϊκού για πάνω από 40 χρόνια και τον κόσμο να τους αγαπάει παντοτινά! Τώρα ήρθε η ώρα του Δημήτρη να ακολουθήσει τα βήματα που είχαν οι Παύλος και Θανάσης και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή παντοτινό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και σε αυτό τον δρόμο πρέπει να έχει δίπλα του κάθε αληθινό Παναθηναϊκό, μακριά από εγωισμούς και κόντρες, γιατί απλά δεν περισσεύει κανείς πλέον.

Κόσμος σαφώς μέσα του διερωτάται αν μπορεί να πετύχει αυτό το πρότζεκτ. Σαφώς και μπορεί αρκεί ο κόσμος να μην το δει:"ωχ μωρέ κάποιος θα βρεθεί να τα βάλει", όχι αυτή η νοοτροπία πρέπει να βγει από το μυαλό των Παναθηναϊκών αυτή τη φορά! Είναι αδυνάτων να μην μπορεί ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού ακόμα και αν ανήκει στην "χαμηλή οικονομική τάξη" να μην μπορεί να διαθέσει για την ομάδα του 10 ευρώ το χρόνο, ή 20 κλπ. Άλλοι θα μπορούν και πιο πολλά, 50€ ή 100 κλπ, άλλοι 500€ ή 1000 και οι ακόμα πιο πλούσιοι αρκετές χιλιάδες ευρώ, μιλάμε για το χρόνο όχι το μήνα, άρα αυτή τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία καμία.- 

Για τον απλό δύσπιστο κόσμο, που λέει πως δεν έχει λεφτά, ας πάρει τρία πακέτα λιγότερα το χρόνο, ας πάρει τρεις καφέδες λιγότερους το χρόνο, ας πάρει τρεις πιτογυρα λιγότερο το χρόνο, ας αγοράσει μια μπλούζα λιγότερη το χρόνο και πολλά άλλα απλά παραδείγματα ασήμαντα μπροστά στον Παναθηναϊκό μας! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές, δύο σερί χρονιές(2008/2009) ρεκόρ διάρκειας ποδοσφαίρου που δεν πρόκειται να καταρριφθούν ποτέ, ρεκόρ στο μπάσκετ επίσης και πολλά άλλα! Το τονίζουμε ξανά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή τη φορά.- 

Ζήτησε ο κόσμος να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον ερασιτέχνη να τον ξεχρεώσει, να επιστρέψει όλα τα τμήματα στις πρώτες κατηγορίες και να κάνουν πρωταθλητισμό στην επόμενη χρονιά, το έκανε! Ζητάει ο κόσμος να μπει στο ποδόσφαιρο και αυτός το πάει στο ακόμα καλύτερο στάδιο...θα φτιάξει μια Παναθηναϊκή Πολιτεία με γήπεδα κλπ που θα είναι για όλα, ήδη το έχει τρέξει πολύ αυτό το πρότζεκτ! Ζήτησε και αυτός κάτι από όλους τους Παναθηναϊκούς, να τον ακολουθήσουν σε όλο αυτό και να έχουν μια συμμετοχή μικρή από τους οικονομικά ασθενέστερους και μεγάλη από τους εύπορους οικονομικά, μάλιστα όλοι θα έχουμε λόγο, γιατί ο σύλλογος γενικά θα διοικηθεί όπως διοικείτε ή Μπαρτσελόνα ή Ντόρτμουντ! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή τη φορά.- 

Δύο απλά παραδείγματα (ακόμα και αν δεν συνεισφέρουν τα εκατομμύρια των οπαδών μας όπως επί παραδείγματι είπε ο Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη): 

200.000 Παναθηναϊκοί από μεσαία οικονομική τάξη και κάτω: 200.000×45€ το έτος κατά μέσω όρο= 9.000.000 μύρια. 

Ας πάμε και σε ένα άλλο παράδειγμα, ας πούμε 100.000 παναθηναϊκοί όσα και τα μόνιμα μέλη της Μπαρτσελόνα:

100.000 Παναθηναικοι ξανά από τη μεσαία τάξη και κάτω: 100.000×45€ το έτος κατά μέσω όρο= 4,5 μύρια! 

* Στα δύο παραδείγματα σαφώς το τελικό ποσό μπορεί να πάει πολύ παραπάνω γιατί αρκετοί μπορούν να δώσουν και παραπάνω από 45€ το χρόνο. 

** Επίσης μην ξεχνάμε πως υπάρχουν διάφορες κατηγορίες επιχειρηματιών , πχ οι επιχειρηματίες μεσαίου και μεγάλου "βεληνεκούς" και οι εκατομμυριούχοι, αυτοί μπορούν να καλύψουν το υπόλοιπο ποσοστό των παραπάνω δύο παραδειγμάτων κατά πολύ περισσότερο για να φτάσουμε στα τελικά 20 εκατομμύρια! Εν κατακλείδι το πρότζεκτ του Γιαννακόπουλου είναι πλήρως εφικτό, αρκεί και ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού να το δει πιο σοβαρά αυτή τη φορά. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο έτος, μπορεί να έχει μειώσει αισθητά το χρέος της ομάδας κάτω από 20 μύρια, αλλά αν θέλει έστω να αφήσει μια έστω μικρή θετική πινελιά στον κόσμο της ομάδας που ο ίδιος πρόδωσε, να απαντήσει στην πρόταση του Γιαννακόπουλου, για τα 20 εκατομμύρια για την αγορά μετοχών, να τα χαρίσει ο ίδιος στην ομάδα αυτά τα χρήματα και να μην χρειαστεί να μαζευτούν στην πρώτη χρονιά από τον κόσμο ή αν δεν πράξει αυτό, να συμβάλει έστω και να σταθεί αρωγός στην κίνηση Γιαννακόπουλου με πράξεις και μετά να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Τέλος, ένα μεγάλο παράπονο του κόσμου μετά το 2010, αλλά και του ίδιου του Γιαννακόπουλου: που είναι οι πάμπλουτοι Παναθηναϊκοί της χώρας;(οι περισσότεροι από όλους), θα στηρίξουν αυτή τη φορά; Τι θα κάνει ο Πολέμης; (Τεράστιο γιατί του κόσμου ο Πολέμης τόσα χρόνια ενώ διαθέτει πολύ μεγάλη περιουσία και από τον β.μ) Τι θα κάνει ο Πατέρας; Τι θα κάνει ο Βενιάμης; Τι θα κάνει ο Λάτσης; Τι θα κάνει ο Αγγελικούσης; Και παρά πολλοί άλλοι που μόνοι τους κατέχουν το 80% του ΑΕΠ της χώρας! Όλοι οι παραπάνω μπορούν εύκολα και ο καθένας μόνος του να βάλει τα 20 μύρια για πλάκα, αλλά δεν ζητάει αυτό ο κόσμος, αλλά να συνεισφέρουν από κάποιο ποσοστό και να υπερκαλυφθεί ακόμα το ποσό των 20 μυρίων που θα είναι ως μαξιλάρι εκκίνησης όλου του συλλόγου αγωνιστικά μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό.

Αυτή τη φορά υπάρχει όραμα και ένας άνθρωπος με μεγάλο Παναθηναϊκό βαρόμετρο λόγο και της οικογένειας του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήδη υπάρχουν επιχειρηματίες που δήλωσαν δημόσια πως θα στηρίξουν το πρότζεκτ γιατί μπορεί να υλοποιηθεί, όπως ο Γιώργος Νίκας, μεγάλο επιχειρηματίας με δραστηριότητα σημαντική και στις Η.Π.Α, ήταν στην πολυμετοχικότητα, φίλος επίσης του Νικόλα Πατέρα. Επίσης θα βοηθήσει όπως βοηθάει από το 2010 οικονομικά κάθε χρόνο, πιστός Παναθηναικος, ο Mr Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στις επόμενες μέρες θα βγουν και πολλοί άλλοι να δηλώσουν στήριξη είτε δημόσια είτε διακριτικά, κυρίως προσωπικά στον πρόεδρο του Π.Α.Ο.

Όλοι να είμαστε στις επάλξεις για το τριφύλλι...!

Διαβάστε Περισσότερα

ΘΥΡΑ13: ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ!

Ιουλίου 10, 2019 0
Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13 με αρκετή δόση αυτοκριτικής, αλλά και με προτροπή προς όλους ώστε ο κόσμος να σταθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό σε όλα τα τμήματα...

Η ανακοίνωση της Θύρας 13, βασίζετε στην θέληση της να διορθώσει κάποια λάθη του παρελθόντος αλλά και να κάνει  πολύ περισσότερα σωστά για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Στην ουσία στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ώστε να γιγαντώσει τον σύλλογο ξανά σε όλα τα σπορ, να είμαστε όλοι ενωμένοι ξανά, μέσω της δημιουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό αλλά και την συμμαχία του με ισχυρούς οικονομικά παναθηναϊκούς που θα βοηθήσουν να υλοποιηθεί πιο γρήγορα αυτό το μεγάλο αργό ζωής για ολόκληρο τον σύλλογο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ξεκινώντας μία νέα χρονιά στο πλευρό του Παναθηναικού μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμάς. Κάπου στην πορεία όλων αυτών των χρόνων χάσαμε τον δρόμο μας και ξεχάσαμε ποιοί είμαστε και ποιός είναι ο ρόλος μας. Επαναπαυτήκαμε, κουραστήκαμε, τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν κάναμε όσα πρέπει για τον Σύλλογο που υπηρετούμε αλλά και για την ίδια την Θύρα 13 της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο από το οποίο θέλουμε και πρέπει να βγούμε και να επανέρθουμε στον πραγματικό μας δρόμο. Πιστοί στις αρχές μας, στα πιστεύω μας και στην ιδεολογία μας σκοπός μας είναι να ξαναγίνουμε αυτό που πρέπει πάντα με γνώμονα το καλό του Παναθηναικού Α.Ο. και του κόσμου του. Έναν Παναθηναικό που τον θέλουμε δυνατό και πραγματικά αδιαίρετο με δικό του γήπεδο και με έναν κόσμο δυνατό και περήφανο που να τον ακολουθεί παντού.

Από την νέα χρονιά, λοιπόν, από άλλη θύρα πια, θα συνεχίσουμε από το σημείο το οποίο βγήκαμε εκτός πορείας. Με μόνο σκοπό να ξαναγίνει ο σύλλογος και όλη η Θύρα 13 πάλι αυτό που πρέπει. Με φωνή και πάθος να ξανακερδίσουμε αυτά που χάσαμε και που πάντα έπρεπε να έχουμε και να υποστηρίζουμε. Με κανόνες και όρους που πάντα θα έπρεπε να έχουμε, ήρθε ο καιρός να ξαναχτίσουμε ότι αφήσαμε να γκρεμιστεί τα τελευταία χρόνια. Δεν περισσεύει κανείς, ήρθε η ώρα να γίνουμε πάλι αυτοί που πρέπει. Αυτή την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε τα χρόνια που έχει ο καθένας μας στην πλάτη, ούτε δουλειές, ούτε υποχρεώσεις υπαρκτές και ανύπαρκτες. Ήρθε η ώρα για πράξεις και όχι για άλλα λόγια. Ραντεβού στην κερκίδα…

Υ.Γ. Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη, όλοι μέλη στους συνδέσμους. Ο Σύλλογος και η θύρα 13 μας χρειάζεται όλους.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13".

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΟ PROJECT ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Ιουλίου 10, 2019 0
O Deep Green γράφει για ένα μείζον Παναθηναϊκό θέμα: Πέρασαν χρόνια όταν ήρθε στο προσκήνιο για πρώτη φορά επί της ουσίας το γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του Βοτανικού...

Από τότε πέρασαν 10 χρόνια και αυτή τη φορά είναι σε προχωρημένο στάδιο ώστε επιτέλους αυτό το μεγάλο πρότζεκτ να υλοποιηθεί για το καλό της Αθήνας αλλά και για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας που έχει μείνει χωρίς σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Γιατί είναι ο Βοτανικός η μόνη εφικτή λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; Γιατί είναι μια υπόθεση "έτοιμη", όταν λέμε έτοιμη εννοούμε πως έχουν ξεπεραστεί οι σκόπελοι της γραφειοκρατίας, νομικά έχει κατοχυρωθεί και οχυρωθεί, από το ΣτΕ και με προεδρικό διάταγμα, οικοδομική άδεια κλπ, εννοούμε δηλαδή το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης, δηλαδή δίνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την ακίνητη περιουσία του(Λεωφόρος Αλεξάνδρας)στον δήμο Αθηναίων όταν ολοκληρωθούν όμως όλες οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό που αφορούν τον Παναθηναϊκό (γήπεδο ποδοσφαίρου, εμπορικό κέντρο, εγκαταστάσεις ερασιτέχνη, γραφεία και μουσείο), όταν λοιπόν έχουν ξεπεραστεί όλα τα παραπάνω που στην Ελλάδα αποτελούν πρόβλημα, η γραφειοκρατία δηλαδή, τότε το μόνο που λείπει είναι η χρηματοδότηση, να το πούμε πιο απλά, αν είχε η ομάδα τα κεφάλαια, αύριο μπορούσε να ξεκινήσει εργασίες στην περιοχή του Βοτανικού. 

Το γιατί πήγε τόσο πίσω ο Βοτανικός; Ένα από τα βασικά προβλήματα ήταν το εμπορικό του Βωβού, όπου η εταιρεία του χρεοκόπησε με τα γνωστά αποτελέσματα, αυτή τη στιγμή το εμπορικό που έχει ήδη ανυψωθεί, είναι έτοιμο δηλαδή για τις τελευταίες εργασίες παράδοσης, έχει περάσει στα χέρια δύο τραπεζών, οι οποίες πιέζουν και αυτές ώστε το πρότζεκτ του Βοτανικού να προχωρήσει,απαραιτήτως όμως με τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, μάλιστα είναι και πρόθυμες να συμμετέχουν οικονομικά, αφού έχουν ως στόχο να πουλήσουν το εμπορικό ή να το παραχωρήσουν προς χρήση σε αμερικανική εταιρεία.

[Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

Υπάρχει όμως ένα τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Βοτανικού που θα είναι εκτός διπλής ανάπλασης, για να κλείσει το παζλ λοιπόν, πρέπει να βρεθεί λύση για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ μέχρι 15 χιλιάδων θέσεων, ώστε σύμφωνα και με το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός να είναι ενιαίος με όλα τα τμήματα του! Το γήπεδο μπάσκετ λοιπόν είναι το τελευταίο κομμάτι και σε αυτό οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, όπου θα παραχωρήσει ο δήμος δικό του οικόπεδο "γειτονικά" στο σχέδιο της διπλής ανάπλασης ώστε να είναι κοντά και το γήπεδο μπάσκετ, αυτό θα ανεγερθεί αυτόνομο εκτός διπλής ανάπλασης για να μην επηρεαστεί και πάει για νέα έγκριση από το ΣτΕ και καθυστερήσει ή να βρεθεί μια φόρμουλα ακίνδυνη ώστε να προχωρήσουν τα "δύο έργα" αδιάκοπα και χωρίς νομικά κολλήματα. Επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη περιμένει την εκλογή νέας κυβέρνησης ώστε να προχωρήσει το πλάνο στην τελική ευθεία και να πέσουν οι υπογραφές. 

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχουν βρεθεί και οι πηγές χρηματοδότησης, που είναι σοβαρά πιθανές να συμβάλουν όπως τόνισε και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, πχ μέσω κονδυλίων για αθλητικούς χώρους από το ΕΣΠΑ. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ, έχει πολλά οφέλη, άρα μπορεί να προσεγγίσει και πολλές επενδύσεις, όπως από κατασκευαστικές εταιρείες ελληνικές ή ξένες, τράπεζες αλλά και διεθνή funds που ασχολούνται με τέτοια μεγάλα αθλητικά projects σε όλο τον κόσμο και σε αυτό το κομμάτι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τις "άκρες" όπως για παράδειγμα τους κολοσσούς εταιρίες που ήταν μαζί του για το Athens Alive, που σίγουρα δεν θα έλεγαν και όχι για το project του Βοτανικού. Σίγουρα οι τελικές εξελίξεις μπορεί να έρθουν και πριν το τέλος του καλοκαιριού, ας κάνουμε λιγη υπομονή ακόμα γιατί θα αφορά το συνολικό καλό του συλλόγου μας!
Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ιουλίου 10, 2019 0
Ο Ιούνιος...έφυγε και ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου ακόμα δεν έχει κάνει ούτε τα αυτονόητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό... 

 Οι χειρισμοί που μαθαίνουμε για το θέμα των ανανεώσεων αρχικά είναι παιδικοί, ευθύνη για την μέχρι τώρα ολιγωρία, έχουν Νταμπίζας-Δωνης με κύρια όμως αυτή του Αλαφούζου και την σφικτή οικονομική πολιτική του.

Αυτή τι στιγμή έχουν μπει σε προτεραιότητα οι ανανεώσεις σε δύο δικά μας παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου, των Μπουζούκη και Χατζηγιοβαννη, για την πρώτη περίπτωση παρα τα πρόβλημα αρχικά, βρέθηκε χρύση τομή, για τον δεύτερο που εδώ να τονίσουμε πως έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και θέλει να φέρει πρόταση από τώρα για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και οι δύο παίχτες έπρεπε να ανανεώσουν χθες, γιατί το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2020 και από τον προσεχή Γενάρη θα μπορούν να κλείσουν σε όποια ομάδα θέλουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος για τους πράσινους.

[Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

Στα των μεταγραφών τα παζάρια που γίνονται για ελεύθερους πιο έμπειρους παίχτες είναι επιπέδου μπακάλικου για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Όλοι οι ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην 6αδα έχουν κάνει μεταγραφές και ο Παναθηναϊκός ούτε μια, αυτή η κατάσταση είναι γελοία και τραγική!

Ας αφήσουν τις δικαιολογίες της πλάκας στην ΠΑΕ ότι οι ανανεώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα για λόγους αξιολόγησης των παικτών και όχι για οικονομικούς, μπούρδες! Όσο μένει ο Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός θα είναι στην παρακμή, για αυτό άμεσα πρέπει να επέλθει αλλαγή ιδιοκτησίας.

Editorial: (greenarea team)
Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΣΦΠ

Ιουλίου 10, 2019 0
Νομίζουν οι διοικητικοί ηγέτες του μπασκετικού οσφπ πως επειδή πουλάνε φούμαρα στους φιλάθλους τους, κρύβοντας την πλήρη αποτυχία τους, θα πείσουν και την υπόλοιπη φίλαθλη γνώμη, αμ δε...

 Περνούσαν προς τα έξω τους σοβαρούς και τα καλά παιδία, αλλά έπεσαν οι μάσκες όταν είδαν ότι δεν πάει άλλο και τα χρέη αυξάνονται προς αθλητές και μη, είπαν να το πάνε στα άκρα και να αγγίξουν τις τακτικές της ποδοσφαιρικής διοίκησης μπας και..., ξαφνικά στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ήρθαν αγκαλιά με τα κόκκινα foul face, μια από τις πολλές κυβιστησεις των αδερφών...

Έγινε και η γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1 τη σεζόν 2019/2020 και ποιες ομάδες υποβιβάζονται στην Α2 μεταξύ αυτών και του οσφπ.

Τελεσίδικες όλες οι εφέσεις προς τον ΑΣΕΑΔ, ο γαύρος υποβιβάζεται στην Α2! Και για να γίνει η ανατροπή θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από σκάνδαλα, ελπίζουν δηλαδή η νέα κυβέρνηση να βάλει κάποιον υπουργό κόκκινων αποχρώσεων, αλλά και πάλι δεν τους φτάνει ένα απλό νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης, θα πρέπει να πάρει έγκριση από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.

[Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

Δεν χρειάζεται λοιπόν να υπάρχει στην Α1 μια ομάδα που δυσφημίζει το μπάσκετ διεθνώς με ψευτομαγκιες, σαν αυτές που δεν κατέβηκαν στο ημίχρονο για να μην φανε 40 πόντους ενώ έχαναν ήδη με 15, καλύτερα λοιπόν στην Α2 με ομάδες του "ύψους" τους.

Ούτε την ποδοσφαιρική ομάδα τους έχει ανάγκη ο Ελληνικός αθλητισμός, τι να την κάνεις μια ομάδα που από το 1997 μέχρι και το 2017 δεν κατέκτησε ούτε ένα πρωτάθλημα καθαρό, υποβαθμίζοντας το "προϊόν" με παράγκες κορακιων, κλέβοντας έτσι και τα εκατομμύρια ευρώ της ΟΥΕΦΑ από άλλες ομάδες που δικαιούνταν να είναι πρωταθλητές, αποδυναμώνοντας τες παράλληλα και οικονομικά. Παρά τις απευθείας συμμετοχές μέσω των κάλπικων πρωταθλημάτων τους για τις χρόνιες που σας προανέφερα, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν καμία αξιόλογη πορεία στο Champions League, ούτε καν αγγίζουν στο χιλιοστό τις μοναδικές πορείες του Παναθηναϊκού στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ που ακόμα μνημονεύουν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στα διάφορα αφιερώματα τους.

Είναι μια αλήθεια αυτή και την αναγνωρίζουν πάνω από το 80% φιλάθλων της χώρας, ότι δηλαδή ο οσφπ δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα άθλημα επί ίσοις όροις!!!

 Editorial: (greenarea team)
Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ 38η ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Ιουλίου 10, 2019 0
Σε έναν αγώνα γιορτή για το μπάσκετ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή... 

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ άνω των 17 χιλιάδων κόσμου, οι πράσινοι του Ροκ Πιτινο νίκησαν 111-77 έκανα το 3-0 στις νίκες και πανηγύρισαν τον τίτλο!

Δίκαιος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, είχε μια εκπληκτική χρόνια στην Ελλάδα, αφού είχε κατακτήσει και το κύπελλο προ ολίγων μηνών! Δεν βρέθηκε αντίπαλος να τον σταματήσει, ενώ οι Πατρινοί αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πάλεψαν στο παρκέ οσό μπορούσαν, όχι σαν κάτι... άλλες ομάδες που θέλουν να λέγονται και μεγάλες, που δεν κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κατέβηκαν ούτε στα play off, αποφεύγοντας την συντριβή από τους πράσινους

Μπορεί φέτος οι τελικοί να μην είχαν την ένταση και τον φανατισμό άλλων ετών γιατί έλειπαν οι κόκκινες κοτουλες, οι πελάτες, για ανύπαρκτους λόγους, δημιουργώντας εντυπώσεις και εντάσεις με ψέματα.

[Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

Είχαμε όμως αθλητικό πολιτισμό και μπασκετικό θέαμα και στα τρία παιχνίδια, αξίζει να τονιστεί η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βραβεύσει τον πρόεδρο του Προμηθέα για την όντως τρομερή πορεία της ομάδας του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πρωτάθλημα, μάλιστα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τους Πατρινούς την ώρα που έπαιρναν τα μετάλλια τους ως φιναλίστ στους τελικούς, πραγματικά μεγάλες αθλητικές στιγμές που πάντα προάγει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα αθλήματα!

Αυτό ήταν το 38ο πρωτάθλημα για τον Εξάστερο Παναθηναϊκό, εδώ και 25 σερί χρόνια κατακτά τουλάχιστον έναν τίτλο, αποτελεί ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ σε όλα τα αθλήματα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία ομάδα!

Διαβάστε Περισσότερα