Header Ads

 • Breaking Green News

  #PAO_Alive: ΤΟ hashtag ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ

  Έχουν περάσει λίγες ώρες από την κοινοποίηση που έκανε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τον τρόπο που μπορεί να συμβάλει οικονομικά ο λαός του Παναθηναϊκού...

  Με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, καταθέτοντας χρήματα στους 4 τραπεζικούς λογαριασμούς που κοινοποιήθηκαν όπως προ είπαμε.

  Ανταπόκριση υπήρχε όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από αρκετές χώρες που υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, από Η.Π.Α,  Αγγλία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία κ.α, οι καταθέσεις από όλο τον κόσμο θα αυξάνονται καθημερινά.

  Το PAO_ Alive έχει γίνει ήδη trend στα κορυφαία social: Instagram, Twitter, Facebook, σχολιάζετε απ' όλο και περισσότερους και αυτό θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα, αφού να φανταστείτε δεν έχει γίνει ούτε η επίσημη παρουσίαση ακόμα, αυτή αναμένεται την εβδομάδα που έρχεται, ούτε το επίσημο σάιτ, ούτε έχει αρχίσει η καμπάνια σε Ελλάδα και Εξωτερικό με δημοφιλείς αθλητές του συλλόγου και άλλα πολλά event που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και όπου υπάρχουν ομογενείς, σε ΗΠΑ και Ε.Ε!

  [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

  Εμείς με τη σειρά μας για άλλη μια φορά, όπως το τόνισαν και οι αρθρογράφοι μας με άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε στο σάιτ μας, το κάλεσμα του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι για το καλό του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, του Παναθηναϊκού μας! Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία αυτή τη φορά, δεν ζητάει τη στήριξη μας ένας ξένος στα Παναθηναϊκά δρώμενα όπως ήταν ο Αλαφούζος, αλλά ένας γνήσιος Παναθηναϊκός που θέλει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή κυρίαρχος, όλοι μας λοιπόν επιφανής οικονομικά και μη Παναθηναϊκοί να σταθούμε δίπλα του γιατί αξίζει τον κόπο, γιατί το αξίζει ο Παναθηναϊκός μας!

  Ήρθε η ώρα για πράξεις, άλλος με 10€, άλλος με 15€, άλλος με 30€, άλλος με 50€, άλλος με 100€ και άλλοι με χιλιάδες €, μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε Παναθηναϊκοί!

  -Παρακάτω βάζουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και με τους κωδικούς για όσους επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα από το εξωτερικό:

  "Έφτασε η ώρα για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.
  Σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου του Πρόεδρου μας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη, με χιλιάδες να εκφράζουν την επιθυμία να στηρίξουν άμεσα και εμπράκτως την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

  Για αυτό το λόγο, και έως ότου γίνει η παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα του επίσημου φορέα στήριξής του εγχειρήματος Pao Alive, έχουν ανοιχθεί αρχικώς τέσσερις ειδικοί τραπεζικοί λογαριασμοί με μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις τράπεζες ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και EUROBANK, καθώς και ειδική ενότητα στο viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-alive/), όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ώστε να στηρίξει το εγχείρημα.

  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι κάτωθι:

  ALPHA BANK: GR4601403440344002002002028
  Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: CRBAGRAA

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3801717520006752146005377
  Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: PIRBGRAA

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7701107210000072110050068
  Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ETHNGRAA

  EUROBANK: GR9702600530000790201051423
  Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ERBKGRAA

  Παράλληλα λειτουργεί και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στις γραμμές 214 4022566-8, καθημερινά από τις 10.00 – 18.00 όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρουν οικονομικά".

  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad