03/13/18 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

13 Μαρτίου 2018

ΘΥΡΑ 13: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Μαρτίου 13, 2018 0
Το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στον κόσμο, η Θύρα 13, με επίσημη ανακοίνωση της, ξεκαθαρίζει και τονίζει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως εταιρία αλλά και ο σύλλογος, έχει ξεφτιλιστεί από τον "μεγαλομέτοχο" Γιάννη Αλαφούζο και τα στελέχη του...

Παράλληλα  αποθεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την Παναθηναϊκή του στάση, στις δύσκολες μερς που περνάει η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια. 

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις….. είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας…… είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας…..τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και οχι την εταιρεια που γραφετε στις δικες σας ανακοινωσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας….. ΩΣ ΕΔΩ….… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς. 

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……. ΧΘΕΣ!!!!!! 

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει 

Υ.Γ.2 Ιβάν ο γα-βρωμερός, του κώλου ο λαός, πρότυπό σας ο ολυμπιακός…..".


Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!

Μαρτίου 13, 2018 0
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της βάλει, κατά των στελεχών της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου, για τις ενέργειες τους που βλάπτουν τον σύλλογο γενικά...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθυμίζει στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και όχι σε γραφείο τύπου Πολιτικού Κόμματος. Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

ΥΓ: Ευχόμαστε στους προέδρους-ιδιοκτήτες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε εδώ και χρόνια τις Κυριακές μας, εξαφάνιση σύντομα από τα ποδοσφαιρικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας. 

ΥΓ2 : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, από το να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης".


Διαβάστε Περισσότερα