01/10/18 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

10 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!

Ιανουαρίου 10, 2018 0
Ο Trifilatos γράφει: Ο Παναθηναϊκός καλείτε πλέον να βαδίσει μέχρι το καλοκαίρι, όπως το 2012/13, με ρόστερ έκτακτης ανάγκης...

Με παίχτες δικά του παιδιά, πολλούς Έλληνες και κάποιους ξένους πιο έμπειρους, που θα μείνουν για να παλέψουν μέχρι το τέλος. Έτσι έχει η κατάσταση, μια κατάσταση που προδοτικά έφερε ο Γιάννης Αλαφούζος. Έτσι αναγκαστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα στήσει μια ομάδα που θα προσπαθήσει τους επόμενους 5 μήνες να κερδίσει ότι απ' έμεινε, δηλαδή το πλασάρισμα μέσα στην 5αδα, που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την έξοδο μας στο Europa League, για επιπλέον έσοδα του χρόνου, αλλά και για το γόητρο-ιστορία μας, γιατί έχουμε πέσει πολύ κάτω στην ειδική βαθμολογία συλλόγων της ΟΥΕΦΑ.

Εξάλλου δεν συμφέρει κανέναν να μην διεκδικήσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη, ούτε τον άνθρωπο που θα θελήσει να αναλάβει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, θα είναι στα θετικά λοιπόν τα επιπλέον έσοδα της ΟΥΕΦΑ.

Το ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι, σίγουρα δεν θα έχει την ποιότητα που είχε στις αρχές της σεζόν, αλλά θα έχει περισσότερο νεύρο και ψυχή, θα είναι περισσότερο ομάδα στο σύνολο. Σε αυτό το σύνολο, η παρουσία του κόσμου ως 12ου παίχτη είναι απαραίτητη, με μπροστάρη τη Θύρα 13, όλοι οφείλουμε τους επόμενους 5 κρίσιμους μήνες να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας όρθιο κόντρα σε όλους και σε όλα!!!

Ήταν ξεκάθαρος και ο Ουζουνίδης προς τους παίχτες, λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, "οποίοι θέλουν να μείνουν, θα παλέψουν μέχρι τέλους, όσοι δεν θέλουν να αποχωρήσουν, γιατί η ομάδα χρειάζεται παίχτες με το μυαλό στα παιχνίδια και όχι μόνο στους τραπεζικούς λογαριασμούς"!

 Σίγουρα είναι "επαγγελματίες" όλοι οι ποδοσφαιριστές και ζουν από αυτό, πρέπει να αμείβονται, αλλά και αυτοί δεν πρόσφεραν αυτά που μπορούσαν από την αρχή της σεζόν ώστε σήμερα η ομάδα να είναι σε καλύτερη αγωνιστική θέση, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, επίσης ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά από τον Παναθηναϊκό, απλά περνάει μια προσωρινή πολύ δύσκολη κατάσταση, όπου οι παίχτες του έπρεπε να βάλουν πλάτη και όχι να ακούνε τους διάφορους μάνατζερ.

Το 2018 ξεκίνησε με το δεξί, με καλό ποδόσφαιρο και καθαρή νίκη επί του Πλατανιά, η συνέχεια πρέπει να έχει ακόμα περισσότερη ψυχή αλλά και ευστοχία στις τελικές ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες, επειδή το επιθετικό πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, θα προβληματίζει μέχρι το τέλος της σεζόν λόγο έλλειψη βασικού επιθετικού, έτσι λοιπόν κάθε επιθετικογενής παίχτης θα πρέπει να κάνει την καλή ευκαιρία γκολ, έτσι θα φτάσουμε στις σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας.

υ.γ. Καλή Χρονιά, με κουράγιο, υγεία και πίστη στο Τριφύλλι!

Διαβάστε Περισσότερα

2017: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Ιανουαρίου 10, 2018 0
Μια χρονιά που αφήσαμε πίσω μας και δεν θέλουμε να ξανά έρθει ποτέ! Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει την αναγέννηση του Συλλόγου... 

Απίστευτα όσα έχει περάσει ο Παναθηναϊκός το 2017 αλλά και γενικά μετά το 2011, φτάνοντας στην αθλιότητα που βιώνει ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, εξαιτίας λάθος χειρισμών, προδοσίες, αχαριστίες, πίκρες, ντροπές κλπ, από άχρηστους ανθρώπους, λίγοι να βρίσκονται στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Πάντως είναι και κάτι άλλο πραγματικά απίστευτο, οι αντοχές που έχει αυτή η ομάδα παρά τα τόσα προβλήματα που βιώνει, ο κόσμος της ομάδας, που αντέχει και δεν τα παρατάει, συνεχίζει η ομάδα να παλεύει με τον κόσμο δίπλα της, το λέμε αυτό γιατί αν συνέβαιναν σε άλλη ελληνική ομάδα όσα τραβάει ο Παναθηναϊκός, θα είχε διαλυθεί από το χάρτη με κάθε βεβαιότητα, ειδικά αυτές τις εποχές οικονομικής κρίσης, ο Παναθηναϊκός όμως είναι ακόμα εδώ και δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν ξεφτίλα εχθρό, είτε αυτός βρίσκεται εντός είτε εκτός!

Αφήνουμε λοιπόν το καταραμένο 2017 και βαδίζουμε το 2018 με βάση την ελπίδα και την αισιοδοξία, φτάνοντας μέχρι το καλοκαίρι αλώβητοι και από εκεί και μετά σίγουρα θα αρχίσει ένα καλύτερο μέλλον. 

Στον Ερασιτέχνη επίσης τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εκεί που ήμασταν κάθε χρόνο από 5 έως 10 τίτλους, σε γνωστά αθλήματα, αυτή τη στιγμή παλεύουμε οικονομικά και αγωνιστικά για πολύ λίγα, είναι κρίμα η πηγή του συλλόγου να βρίσκεται σε αυτή την παρακμή, λόγο οικονομικών προβλημάτων αναγκαστικε η διοίκηση του ερασιτέχνη να μην κατεβάσει ομάδες σε εθνικά πρωταθλήματα, ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην κορυφή, ελπίζουμε πως και στον Ερασιτέχνη θα έρθουν καλύτερες μέρες, αφού θα επηρεαστεί θετικά από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν το καλοκαίρι.

Αφήσαμε τελευταίο το μπάσκετ, γιατί είναι το τμήμα του συλλόγου, που κρατάει ψηλά τη σημαία, με σερι πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκό ελπίζουμε φέτος στο Βελιγράδι, για το 7ο αστέρι!

Editorial: (greenarea team)

Διαβάστε Περισσότερα