11/02/17 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

2 Νοεμβρίου 2017

Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: 7.131 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Νοεμβρίου 02, 2017 0
Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ρεκόρ στα διαρκείας τη φετινή χρονιά...

Παράλληλα τόνισε πως σε έναν από τους επόμενους αγώνες της ομάδας, θα γίνει κλήρωση για δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο αριθμός των διάρκειας μπορεί να αυξηθεί μέχρι τις 3/11 που είναι η τελευταία μέρα διάθεση τους. Αναλυτικά αναφέρει:

"Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ήδη από ένα ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αυτό της πώλησης περισσότερων από 7.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή η αυξητική τάση που παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο οι πωλήσεις των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας μπάσκετ, βασίζεται πρωτίστως στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου φιλάθλου και είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς που γίνεται από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΚΑΕ. 

7.131 άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως κρατάμε ψηλά το φίλαθλο φρόνημα! 

Ελπίζουμε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, δηλαδή της διεύρυνσης του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών και άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων… 

 Τέλος, ως ένα έμπρακτο "ευχαριστώ" στους 7.131 κατόχους διαρκείας καθώς και σε εκείνους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή 3/11, ανακοινώνεται ότι σε έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού θα κληρωθούν για όσους κατόχους διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ"!

Editorial: (greenarea team)
Διαβάστε Περισσότερα

ΦΑΠΑ x3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!

Νοεμβρίου 02, 2017 0
Στις 28/10 ο γαύρος έχανε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τον Παναθηναϊκό, σε όλες τις ηλικίες ομάδων...

Παραμάζωμα παντού για την ομάδα της μπόχας, από την Κ15 το πρωί έγινε η αρχή, το μεσημέρι η Κ20 και το βράδυ η 1η ομάδα τους, πέρασαν μια μέρα πράσινης υπεροχής.

Το πρωί η Κ15 όχι απλά τους γλέντησε, αλλά τους ξεφτίλισε, σε κάποιο σημείο του αγώνα, οι πράσινοι νικούσαν με 5-1, μετά χαλάρωσαν και το είδαν στην πλάκα, με τελικό σκορ 5-4, με την κορυφή να παραμένει πράσινη στο πρωτάθλημα  Κ15!

Το μεσημέρι πάλι πράσινη υπεροχή, στα του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Κ20, οι πράσινοι έκαναν το καθήκον τους, επιβλήθηκαν εύκολα επί των γαύρων 1-0, παρά το μικρό σκορ, η εικόνα των πράσινων ήταν για παραπάνω γκολ, η νίκη αυτή τους κράτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ20!

Αξίζει να τονίσουμε εδώ, πως παρά τις απόπειρες των γαύρων για παιδομάζωμα των πράσινων παιδιών στις ακαδημίες επειδή έχουμε με διαφορά τις καλύτερες ακαδημίες. Λόγο των οικονομικών προβλημάτων στην ΠΑΕ, πολλές φορές πήγαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για "πλιάτσικο" αλλά τις περισσότερες φορές έφαγαν πόρτα, έτσι οι πράσινοι παραμένουν ανταγωνιστικοί με πολλές προσπάθειες και δουλειά από το τιμ του Τάκη Φύσσα.

Όσο για την 1η ομάδα πάλι πατήσαμε την πέτσινη ομάδα του λιμανιού, αντί για 3-0 τη γλύτωσαν χάρη στο γνωστό αιώνιο φάρδος τους. Ομάδα και κόσμος έδωσαν πολλές απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση, πως κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει αν δεν έχει τα κοράκια...!

Editorial: (greenarea team)


Διαβάστε Περισσότερα