10/06/17 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

6 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!

Οκτωβρίου 06, 2017 0
Είναι γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός περνάει την χειρότερη οικονομική κρίση από κάθε άλλη φορά...

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη λογική, το πρεστίζ του συλλόγου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Ναι να πουληθούν παίχτες όπως ο Βλαχοδήμος στη Μπενφίκα τώρα το Γενάρη, αφού είναι και η πρόταση τόσο καλή, αλλά όχι να πουληθούν-ξεπουλήσουν παίχτες όπως έγινε με Μπεργκ, σε καμία περίπτωση όχι βασικοί που προσφέρουν, ένταξει του τερματοφύλακα μπορεί να καλυφθεί, αν όμως πουληθούν για παράδειγμα παίχτες όπως Μολέδο, Κουρμπέλης, Χούλντ, Βιγιαφάνιες, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αγωνιστικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θετικό να πουληθούν Κουτρουμπής και Λούντ που τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και ήδη έχει ενημερώσει πως δεν θέλει να ανανεώσει, από την άλλη ο Κουτρουμπής έχει συμβόλαιο μαζί με εφορία που φτάνει τα 800 χιλ., είναι πάρα πολλά για έναν τόσο μέτριο παίχτη.

Είναι κατανοητό να μαζευτούν λεφτά για να βγει η σεζόν, όμως όχι στη διάλυση του ρόστερ γιατί θα έχει άμεσες τραγικές εξελίξεις στο πρωτάθλημα, αλλά και στο άμεσο μέλλον στην Ευρώπη. Ακούμε κάτι τρέλα, ότι ίσως να μην ρυθμιστούν εκκρεμότητες φέτος για την ΟΥΕΦΑ, (έλεγχος Financial Fair Play) και να ρισκάρουμε να μας αποκλείσει φέτος η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για του χρόνου, ώστε να θυσιαστεί μια χρονιά, τι λέτε ρε; Έχουμε "χαντακωθεί" τόσες φορές από τότε που ανέλαβε ο Αλαφούζος, έχουμε κατρακυλήσει στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ (τα έχουμε εξηγήσει το γιατί σε άλλα άρθρα), με τις κληρώσεις ακόμα και για προκριματικά για το Europa League να είναι ηδη βουνό, αν απολέσουμε και για την επόμενη Ευρωπαϊκή σεζόν, τότε από την μεθεπόμενη αν δώσουμε προκριματικά, θα είναι όχι απλά βουνό, σχεδόν ακατόρθωτο, όπως θα είναι για την αεκ από εδώ και πέρα με βάση και τους νέους κανόνες της ΟΥΕΦΑ, από την σεζόν 2018/19.

Προσοχή κύριοι, ναι μεν θέλουμε οικονομική ανάσα, αλλά ανάσα ρευστότητας είναι και οι συμμετοχές στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, γι αυτό τώρα περνάμε όλα αυτά τα πάνδεινα, γιατί από κάτι Αλαφούζου, Αναστασίου, Στραματσόνιδες κλπ, έχουμε κατρακυλήσει και δεν μπορούμε να έχουμε καλές κληρώσεις.

Το φετινό ρόστερ μπορεί να μας βάλει στην πρώτη 5αδα ή και στην κατάκτηση Κυπέλλου, αλλά πρέπει οι πληρωμές των παιχτών να είναι στην ώρα τους πάση θυσία, επίσης κάτι απαραίτητο, μέχρι το Μάρτιο που έχουμε το τελικό στάδιο ελέγχου της επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, πρέπει να είναι όλα ρυθμισμένα, υπάρχει χρόνος αλλά πρέπει να υπάρχει και πρόγραμμα, εκτός αν βρεθεί επενδυτής μέχρι τότε και όλα αλλάξουν προς το καλύτερο...!

Editorial: (greenarea team)

Διαβάστε Περισσότερα

ΘΥΡΑ 13: ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Οκτωβρίου 06, 2017 0
Νέα ανακοίνωση από τη Θύρα 13, απαιτεί από τους διοικούντες που έμειναν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να δημοσιεύσουν άμεσα τα επίσημα οικονομικά στοιχεία...

Παράλληλα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως ήδη έχουν δρομολογηθεί κινήσεις για την σωτήρια του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Θύρα 13 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πως έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις ώστε να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανταπεξέλθει στις πραγματικά δύσκολες ώρες που βιώνει, και που δεν αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου.

Έχουμε απαιτήσει ρητά και επανειλημμένα από όσους έχουν (κακώς) απομείνει στην ΠΑΕ, να δοθούν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος από τους άστοχους, ερασιτεχνικούς και αποτυχημένους χειρισμούς των διοικήσεων.

Η απόλυτη διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση του κόσμου αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να τελεσφορήσουν οι ενέργειες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα κάνουμε για να βοηθήσουμε το Σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε. Κάθε μεμονωμένη ενέργεια, το μόνο που προσφέρει είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο, και αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελος αυτού που την προωθεί.

Σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, που ο κόσμος είναι διατεθειμένος να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να βασίζεται στην πλήρη διαφάνεια, και στην ενότητα-συσπείρωση όλων των εμπλεκομένων.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!"


Διαβάστε Περισσότερα