Header Ads

 • Breaking Green News

  ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ EKANE ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

  Αφού τελείωσε το πανηγυράκι με τις τηλεοπτικές συχνότητες και ησυχάσαμε, τα πράγματα καλό είναι να δούμε και από … ποδοσφαιρική πλευρά...

  Τελικά ο πρόεδρος Αλαφούζος πήρε την πρώτη συχνότητα και μάλιστα την πιο φθηνή, τους έκανε πλάκα. Εκεί που πήγαν να του «δεσμεύσουν» (μετά από καποιο κόκκινο καρφί, αλλά άκαρπο) τα περιουσιακά στοιχεία, εκεί που τον πολέμησαν ως αντικυβερνητικό, εκεί που διέρρευσαν δηλώσεις ότι το κανάλι κλείνει … Φααπ νατη η συχνότητα. Από την όλη διαδικασία βγήκαν πολλά συμπεράσματα. Κατ’ αρχήν θεωρείται μεγάλη επιτυχία, εκ του αποτελέσματος, χωρίς να ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος παρών.

  Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ως καλός μάνατζερ, και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, ξέρει να επιλέγει τους υπαρχηγούς του καλά. Έτσι δεν επέλεξε να κλειστεί στο κλουβί για τρεις μέρες και να θέλει αστυνομικό να πάει στην τουαλέτα, αλλά έστειλε το διευθυντή του, τον οποίο προφανώς εμπιστεύτηκε απόλυτα να εκτελέσει τις εντολές του. Έτσι και στον Παναθηναϊκό πήρε το Ζιλμπέρτο με εντολή να τρέξει την ομάδα. Πήρε τον καλύτερο ποδοσφαιρικό υπαρχηγό, πρώην αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας με εντολή απλή. Να κάνει καλά αυτό που ξέρει, να φτιάξει ομάδα και να κερδίσει τα πάντα. Συμπερασματικά λοιπόν, αναλογιζόμενοι τις έτερες παρουσίες διεκδικητών τηλεοπτικών αδειών ο Αλαφούζος με τον λιγότερο δυνατό κόπο και χρήμα, κατάφερε να είναι πάλι κορυφή.

  Ως καλός «στρατηγός» δείχνει ότι σε θέματα που γνωρίζει και έχει πολυετή εμπειρία «καθαρίζει» μόνος του, ενώ όταν αφορούν θέματα που ίσως δεν γνωρίζει απόλυτα δίνει τα «κλειδιά» στους εκεί αρμόδιους (βλ. Ζιλμπέρτο, Σαραβάκο, Στράμα). Αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο προσόν ενός ηγέτη. Η σωστή επιλογή υφισταμένων, με έδαφος ανάπτυξης των δυνατοτήτων τους και των ικανοτήτων τους, μέσα στα πλαίσια που έχουν τεθεί από τον προϊστάμενο και όχι ασφυκτική πίεση τους κάθε ώρα και λεπτό για το οτιδήποτε. Επίσης προσόν είναι και η υπομονή. Τεράστιο προσόν.

  Στα ποδοσφαιρικά ξέρει και περιμένει και οι εξελίξεις έρχονται μόνες τους και σιγά σιγά θα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και αναπόφευκτες συνέπειες. Και όλα αυτά τα χρόνια? Ενέργειες και έγγραφα χωρίς αλαλαγμούς και αφορισμούς. Στα τηλεοπτικά αντίθετα ήξερε, δεν περίμενε και κέρδισε. Έδωσε εντολή να αγοραστεί άμεσα η πρώτη άδεια και μετά … διακοπές και πανηγύρι αφού πήρε την άδεια σχεδόν μισοτιμής.

   Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος έχει φοβερό επιχειρηματικό μυαλό και στιλ διοίκησης των επιχειρήσεων, οπότε είναι θέμα χρόνου οι επιτυχίες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι για τις αναμενόμενες αλλαγές στο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με ένα πλήρες και αξιολογότατο ρόστερ.

  ΥΓ. Για τους λάτρεις των προηγούμενων προέδρων, κάτι οικογένειες που είχαν και ραλίστες ντε, και απλά για την ιστορία, οι τηλεοπτικές συχνότητες κυμάνθηκαν από 43 έως 75 μύρια και αυτοί, με δύο σχήματα έδωσαν από 13 έως 18 μύρια. Απλά για την ιστορία.

  Υ.Γ. Πόνεσε πολύ η κίνηση ματ (μετά εντολής Αλαφούζου!) του απεσταλμένου του ΣΚΑΙ για την πρώτη τηλεοπτική πολυθεματική συχνότητα, φάνηκε ξεκάθαρα στο πρόσωπο του κόκκινου "επενδυτή" με τα μούτρα στην άσφαλτο κατά την αποχώρηση του από το κτήριο της Γ.Ε.Ε! Περαστικά και ξύδι σε όλους τους "τενεκέδες" του λιμανιού...! 

  Editorial: Marulio

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad