Header Ads

 • Breaking Green News

  ΦΑΜΠΡΙ: "ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ"

  Απογοητευμένος ο Φαμπρι μετά την ήττα από τον Αρη, τόνισε πως δεν χάθηκε ακόμα η ελπίδα για τα πλει οφ...

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  Για το παιχνίδι, είπε...
  "Κέρδισε η ομάδα που συμπεριφέρθηκε πιο σωστά, που προσπάθησε πολύ και είχε ανάγκη να το κάνει. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο και τους οπαδούς τους, για την ατμόσφαιρα. Για το ματς λίγα πράγματα μπορούμε να πούμε. Ο Άρης είχε καλή συμπεριφορά και εμείς είχαμε ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε και έτσι χάσαμε το ματς".

  Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, θεωρείτε ότι η θέση σας είναι επισφαλής; 
  "Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον. Είμαι εδώ μπροστά σας και δεν ξέρω τι θα γίνει σε μία ημέρα, ένα μήνα".

  Κατά την άποψη σας, που κρίθηκε το παιχνίδι; 
  "Χρειαζόμασταν τους βαθμούς, αλλά νίκησε η ομάδα με την καλύτερη συμπεριφορά. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά οι παίκτες του Άρη έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Αυτή ήταν η διαφορά".

  Έχει, πλέον, ο Παναθηναϊκός πιθανότητες να κερδίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ; 
  "Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το περιθώρια στενεύουν όλο και περισσότερο. Αφήνουμε ανεκμετάλλευτες σημαντικές ευκαιρίες. Ίσως είναι δύσκολο η ομάδα να πάρει εμπρός. Φάνηκε έτσι με τη νίκη επί του Ατρόμητου και στην Τρίπολη. Όμως, μας λείπει στο τελευταίο τέταρτο να είμαστε πιο επιθετικοί. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσο έχουμε πιθανότητες θα τις διεκδικήσουμε".

  Τι ευθύνεται και ο Παναθηναϊκός δέχεται συνέχεια γκολ στα τελευταία λεπτά; 
  "Ενδεχομένως η έλλειψη συγκέντρωσης, η κακοτυχία, αλλά πιστεύω ότι πριν τον ερχομό μου και όσο βρίσκομαι εδώ, αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο στο 90', επίσης ο Πλατανιάς μας έκανε γκολ στο 90', ο Αστέρας μας ισοφάρισε στο 94', στο Περιστέρι δεχτήκαμε γκολ στο 92' και με τον Πανθρακικό ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε γκολ στο τέλος".

  Μήπως ο Παναθηναϊκός διανύει μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης; 
  "Όλα έχουν τη σημασία τους. Από εκεί και πέρα, εάν θέλετε να το ονομάσουμε κρίση. Ίσως να είναι μία παρατεταμένη κακοτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα κουράζεται".

  Αναφέρατε ότι ο Άρης κατέθεσε την ψυχή του στο γήπεδο. Η ομάδα σας, γιατί δεν έκανε το ίδιο; 
  "Με κεντρίζετε να πω ορισμένα πράγματα που σκέφτομαι, αλλά δεν θα το κάνω. Ο Άρης είχε καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά και νίκησε δίκαια".

  Ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός;
  "Αυτό δεν μπορώ να το αξιολογήσω, διότι δεν είμαι εδώ από την αρχή. Βλέποντας το απ' έξω, ο Παναθηναϊκός ήταν μία ομάδα πρωταγωνιστής, με σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη. Με σπουδαίους οπαδούς. Αλλά αυτή τη στιγμή, η ομάδα υποφέρει σε επίπεδο προσωπικότητας και αγωνιστικό. Κατέχει μία θέση που δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία του. Ποιος φταίει, δεν το ξέρω. Εγώ δουλεύω με όλη τη θέληση και την καλή μου διάθεση. Για τα άλλα δεν ξέρω να σας απαντήσω".

  Στη διάρκεια της εβδομάδας, γράφτηκαν διάφορα πράγματα για επεισόδιο ανάμεσα σε σας και τους ποδοσφαιριστές. Ποια είναι η θέση σας; 
  "Στη ζωή του κάποιος μπορεί να είναι δημοσιογράφος, αστυνομικός, εικονολήπτης, γιατρός, μηχανικός, οικοδόμος. Όμως πιστεύω ότι οι άνθρωποι ένα πράγμα πρέπει να έχουν κοινό: τρόπο για να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, ανεξάρτητα από το τι κάνουν. Όταν κάποιος γράφει ψέμματα, πράγματα που δεν υπάρχουν. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν συνέβησαν, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν καν στην προπόνηση. Αυτά είναι ντροπή. Όποιος τα βγάζει προς τα έξω, δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορείς να προχωράς κάνοντας κακό σε άλλους ανθρώπους ή καταστρέφοντας την εικόνα άλλων. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να είσαι άνθρωπος".

  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad