Header Ads

 • Breaking Green News

  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ"

  Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Καραγκούνη χώρισαν μετά από πολλά χρόνια και ο παίχτης μίλησε για την αποχώρηση του...

  Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

  Για πως αποφάσισε να αποχωρήσει,είπε:
  "Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν ένας μήνας που έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Καμία φορά ξέρεις την αλήθεια και την είχα δει από πέρυσι αλλά δεν θες να την πιστέψεις. Τόσα χρόνια στην ομάδα και όταν φτάνει στο τέλος η διαδρομή, δεν είναι το καλύτερο. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Εγώ δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω ακόμα. Περίμενα να τελειώσει το ματς με την Μάδεργουελ για να είναι όλα πιο ήρεμα, τώρα που κατά 99 τοις 100 η ομάδα πέρασε ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ότι δεν θα συνεχίσω στο Παναθηναϊκό.
  Από πέρυσι είχα δει κάποια πράγματα, έγιναν κάποιες συζητήσεις. Η διοίκηση ήθελε να μείνω γιατί έχω συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια αλλά δεν συμβάδιζαν κάποια πράγματα. Είχα δει την επιθυμία του προπονητή, ποδοσφαιρικά και την αντιμετώπιση που είχα πέρυσι. Η διοίκηση ήθελε να το πάμε όσο πήγε και τελικά να κάνω πίσω. Στο τέλος κάπου και η διοίκηση το ξανασκέφτηκε και φτάσαμε εδώ και εφόσον είναι και επιθυμία του προπονητή, δεν είναι εύκολο να πιέζουμε καταστάσεις και πράγματα. Το καλύτερο αυτή την στιγμή είναι αυτό…"


  Για τις συναντήσεις με την διοίκηση,είπε: 
  "Δεν έγινε κάποιο ραντεβού. Η διοίκηση με ήθελε, ο προπονητής μου έλεγαν ότι με ήθελε αλλά αυτό σίγουρα δεν ήταν αλήθεια. Είναι σεβαστή η άποψη κάθε προπονητή, μη αποδεκτή όμως από εμένα. Εμένα το ποδόσφαιρο μου αρέσει. Ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες και δεν έχω δώσει αφορμές. Είπαν ότι ζήτησα εγγυήσεις για την συμμετοχή μου, εγγυήσεις σήμερα δεν δίνει ούτε η τράπεζα. Μετά από 20 χρόνια καριέρας δεν έχω δώσει δικαιώματα. Η μοναδική εγγύηση για μένα είναι η δουλειά μου στο γήπεδο, τα άλλα είναι παραμύθια. Ποτέ δεν ζήτησα καμία εγγύηση. Ένιωσα πολύ αγάπη και μετά το Euro και πριν, όταν περνούσα στο γήπεδο ο κόσμος με χειροκροτούσε. Τα σκέφτηκα όλα αυτά, είπα να βρούμε λύση για να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Αυτό δεν επετεύχθη. Εξάντλησα τα περιθώριά μου. Θα έπρεπε να έχουμε βρει λύση νωρίτερα. Όλα τα καλά φτάνουν στο τέλος τους".


  Για το αν έγινε συζήτηση για τις οικονομικές απολαβές,είπε: 
  "Επί της ουσίας δεν έγινε καμία συζήτηση για οικονομικά, εκκρεμούσε και αυτή. Αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για οικονομικά όλο αυτό τον καιρό θα μπορούσατε να ρωτήσετε παλιούς προέδρους και να το μάθουν όλοι αυτό. Όταν ήρθα από την Μπενφίκα έκανα μεγάλη υποχώρηση για να παίξω στον Παναθηναϊκό. Πίστεψα στο πρότζεκτ τότε με το γήπεδο και είμαι Παναθηναϊκός, έκανα λοιπόν την υποχώρηση για να έρθω στον Παναθηναϊκό, οπότε για χρήματα δεν θα έπρεπε να μιλάμε. Έχω αποδείξει ότι στο οικονομικό έκανα μεγάλη υποχώρηση για να φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας. Είτε όταν έπαιζα με 3.000 ευρώ στην αρχή, είτε με ένα εκατ. τα τελευταία χρόνια, έδινα το 100 τοις 100 στο γήπεδο.
  Νομίζω ότι τίμησα το συμβόλαιό μου μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Είχε τραβήξει πολύ αυτό, έπρεπε να τελειώσει. Πιστεύω ότι είναι η στιγμή για να πάρω την πρωτοβουλία να τελειώσει αυτό. Δεν έπρεπε να αιωρείται η κατάσταση, έπρεπε να ακούσει ο κόσμος και από μένα όσα έγιναν και ότι εξάντλησα κάθε περιθώριο. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση προσπάθησε αλλά ορισμένα πράγματα, δεν τα ερμηνεύσαμε σωστά και φτάσαμε εδώ. Δεν έχει ουσία να πούμε παραπάνω. Μετά από 16 χρόνια είναι δύσκολη στιγμή…".

  Για τη προσπάθεια του Αλαφούζου, είπε:
  "Αυτή την στιγμή έχει αρχίσει νέα προσπάθεια στον Παναθηναϊκό με τον κ. Αλαφούζο. Πρέπει όλοι να την αγκαλιάσουν γιατί τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα και πρέπει να υπάρχει μία σανίδα σωτηρίας. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα, είναι ο κόσμος του και η ίδια η ομάδα…".


  Για την συνέχεια της καριέρας του,είπε: 
  "Θέλω να παίξω… Να συνεχίσω. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη απόφαση για μένα γιατί έχω οικογένεια και παιδιά και το εξωτερικό φαντάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση. Έχουμε χρόνο ακόμα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε πολύ κόσμο, όλες τις διοικήσεις, τους συμπαίκτες μου, ανθρώπους στην Παιανία. Τους φροντιστές, τα παιδιά στα μαγειρεία. Δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον, πέρασα τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό. Ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα την φανέλα του Παναθηναϊκού, πέρασα ανεπανάληπτες στιγμές. Αυτό που μου έχει μείνει είναι ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήθελα να πάρουμε με την ομάδα του Παναθηναϊκού του 2000-2003, ήταν στις δυνατότητές μας και μου έχει μείνει. Φτάσαμε δύο φορές κοντά, κοντράραμε την Πόρτο του Μουρίνιο και ίσως να μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Ήταν φανταστικά αυτά που είχαμε πετύχει στην ομάδα του 2000-2003, ήταν η καλύτερή μου εποχή".


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad