Header Ads

 • Breaking Green News

  ΑΠΟ... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

  Ο ANTIred γράφει: Όπως όλα κάνουν μπαμ, άλλο ένα βρώμικο πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα, ξεκινάει με σκοπό να καταλήξει στον διορισμένο ψευτοπρωταθλητή...

  Έχω βαρεθεί αλλά δεν θα σταματήσω να γράφω για τους σάπιους και τις βρομιές τους, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια σε αυτό το πρωτάθλημα και κάνεις δεν κάνει τίποτα για να μπει ένα τέλος, σε αυτή τη δυσωδία που προέρχεται πάντα από την πλευρά του λιμανιού.   

  Στο σαιτ μας έχουν γραφτεί και άλλες φορές άρθρα για τα παραρτήματα του διορισμένου, κάθε χρόνο όμως αυξάνονται, ο Βαγγελας δεν έχει αφήσει ομάδα που να μην την έχει στο άροτρο του καφενείου του, και αυτό γιατί πρέπει να βάζουν εμπόδια μόνο στον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο φόβος και ο στόχος τους, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί μόνοι τους ποτέ δεν κατάφεραν τίποτα.

  Οι μεθοδεύεις με τα παραρτήματα ξεκίνησαν επί εποχής Κόκκαλη, τότε δεν ήταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο γιατί είχε ως δεδομένη τη βοήθεια της παράγκας που ήταν και πιο σίγουρη. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως η τακτική των παραρτημάτων έχει γίνει νούμερο ένα μεθόδευση του Βαγγέλα, γιατί με τη διαιτησία δεν το έχει τόσο σίγουρο και ας κάνει ακόμα τα κουμάντα στην διαιτησία με διάφορα τσιράκια.

  Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με τους γαύρους, αγοράζουν παίχτες και τους αφήνουν στην ίδια ομάδα, δίνουν δανεικούς πληρώνοντας και το συμβόλαιο όσο κρατάει ο δανεισμός, όλα αυτά με αντάλλαγμα πάντα αυτές οι ομάδες να παίζουν στους αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό σαν σκυλιασμενοι με σκοπό το διπλό συμφέρον, το ένα το δικό τους και το άλλο του Γαύρου, όταν όμως ανταμετρώνται με τους "δανειστές" τους, ανοίγουν (εκτός από λίγες εξαιρέσεις για τα μάτια του κόσμου) τα πόδια διάπλατα σαν πουτ@νες...! 

  Στη φωτογραφία βλέπεται τα βασικά παραρτήματα που είναι 6 και τα εφεδρικά που είναι 3, μπήκαν στην λίστα τα τελευταία δυο χρόνια. Την βασική κατηγορία την έχουμε αναλύσει και στο πρόσφατο παρελθόν, πρώτο και επίσημο παράρτημα είναι ο Πανιώνιος(επί Κόκκαλη ήταν η Ξάνθη), στην εφεδρική κατηγορία ανήκουν τα μαγαζιά του ΟΦΗ με τον Μαχλα να γλύφει σε κάθε ευκαιρία τον Βαγγέλα ζητώντας δανεικούς και διευκολύνσεις στη Λίγκα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα του Χρηστοβασίλη, που στον περσινό αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα των Ιωαννίνων έκανε τα πάντα να μην μπουν οι οπαδοί των πράσινων στις εξέδρες, το γήπεδο ήταν χωράφι επίτηδες για να δυσκολεύονται οι παίχτες του Φερειρα, χαρακτηριστικό ήταν που στην διάρκεια του αγώνα ο Χρηστοβασίλης μίλαγε στο τηλέφωνο με τον Βαγγελα και τα τσιράκια του για το πως θα εμποδίσουν τους πράσινους. Τους την είχε χαλάσει όμως ο Κλειτον στο 93' των καθυστερήσεων με ψαλιδάκι. Και ο Ατρόμητος, που είναι το νέο κελεπούρι του Βαγγελα, από πέρσι άρχισε το κονε με τον δανεισμό του Μήτρογλου πληρώνοντας και το συμβόλαιο του, το φετινό καλοκαίρι οι δανεισμοί ανανεώθηκαν.

  Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός μόνος του παλεύει κόντρα σε έναν αθέμιτο-παράνομο ανταγωνισμό, κόντρα σε διαιτησία και 9 παραρτήματα, πως να πάρει έτσι πρωτάθλημα μια ομάδα; Πως να παει ο κόσμος στο γήπεδο όταν η ομάδα τους σφάζεται; Πως θα έχουν έσοδα οι ομάδες όταν το "προϊόν" είναι χειρότερο και από το Κροατικό ποδόσφαιρο; Πως;
  Άπλα δεν υπάρχει ελπίδα όσο οι γαύροι κάνουν βρομιές ατιμώρητοι. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο διορισμένος με λαμογιές θέλει τον τίτλο του πρωταθλητή, έτσι παίρνει τα 20 εκατομμύρια κάθε χρόνο της ΟΥΕΦΑ, αυτό είναι όλο το ζουμί και γι' αυτό γίνονται όλα, έτσι δείχνει πιο άνετος οικονομικά σε αντίθεση με τους άλλους. Αυτό ήταν το κίνητρο του Κοκκάλη, αυτό είναι και του Βαγγέλα, με ότι αρνητικές συνέπειες έχει αυτό προς τις άλλες ομάδες, θετικές έχει όμως πάντα για την ομάδα του λιμανιού και της μπόχας!   

  Υ.Γ.1) Θέλω όμως να καταλήξω με κάτι θετικό μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα των γαύρων. Βλέπω πως ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει μια δυνατή φωνή αντίδρασης, αυτή του Γιάννη Αλαφούζου, μόνο επί Πατέρα υπήρχε κάτι παρόμοιο αλλά πιο δυνατό, θέλω να ελπίζω πως ο Αλαφούζος θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά και θα έχει τα επιβλητικά αποτελέσματα που είχε το Νικόλας Πατέρας σε όλα τα επίπεδα...!!!

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad