ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ! - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

1 Ιουλίου 2012

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ!

Η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" με ανακοίνωση της ενημερώνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πως την Δευτέρα ξεκινάει η διαδικασία εγγραφής μελών... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 "Η "Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012" σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 13:00, θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής των μελών μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής:

1) Ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας και καταβολή του ποσού, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας . Στο άμεσο διάστημα θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα των δόσεων σε όλες τις πιστωτικές κάρτες( θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα μας, για την έναρξη δυνατότητας δόσεων)

2) Εγγραφή , με φυσική παρουσία του μέλους, στον ειδικό χώρο που μας έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους( 1 όροφος), στο Μαρούσι. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται είτε μέσω μετρητών, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας , είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για την φυσική σας παρουσία στο χώρο μας, είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Για την διαδικασία εγγραφής μέσω τραπέζης, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση την Δευτέρα, αλλά για οποιαδήποτε πληροφορία , θα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 2106870707-708-710 από τις 08:00 - 24:00.

Ζητάμε την κατανόηση σας, για οποιοδήποτε διαδικαστικό πρόβλημα προκύψει.

Με εκτίμηση Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012".


Editorial: (greenarea team)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου