Header Ads

 • Breaking Green News

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!

  Πολλά σημαντικά ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, δόθηκαν  εξηγήσεις για το τι θα γίνει στη συνέχεια της προσπάθειας που έχει αναλάβει ο Αλαφούζος...

  Αναλυτικά οι διάλογοι έχουν ως εξής:

  Αρχικά ξεκίνησε ο Βγενοπουλος που ήταν και επικεφαλής της συνεδρίασης, ανακοίνωσε την επιστολή που έστειλε ο Τζιγγερ και ανέφερε:
  "Θα παραχωρήσω άνευ ανταλλάγματος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Γιάννη Αλαφούζο και στο "Σωματείο" μέσα στους επόμενους 10 μήνες, ευχόμενος να πετύχει αυτή η προσπάθεια. Παράλληλα αναλαμβάνει τυχόν οφειλές της ΓΗΠΕΛ έως 6.11.2011."!

  Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος:
  "Εγώ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι αναλάβαμε μία προσπάθεια για τη διάσωση του Παναθηναϊκού. Τονίζω τη λέξη διάσωση, διότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε μία κατάσταση που αν δεν γίνει κάτι οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές και το κόστος ακόμη μεγαλύτερο. Ενα μοντέλο που λειτουργεί πολύ καλά είναι αυτό της πολυμετοχικότητας. Μιλώντας με ανθρώπους της UEFA μας είπαν πως για συλλόγους που έχουν προβλήματα, το πετυχημένο μοντέλο είναι η πολυμετοχικότητα. Κάναμε μία έρευνα αγοράς και υπάρχουν 1.600.000 Παναθηναϊκού, από τους οποίους οι 150.000 είναι ο σκληρός πυρήνας και οι 100.000 μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.

  Τουλάχιστον 40.000 άνθρωποι θα ενισχύουν την ομάδα σε ετήσια βάση. Τα ποσά που δήλωσαν ότι θα ήταν διατεθειμένοι να αγοράσουν έστω και με μια μετοχή του Παναθηναϊκού (κάθε φυσικό πρόσωπο θα έχει μία ψήφο). Ο Μέσος όρος είναι 2.200 ευρώ, στους Ολυμπιακούς 2.000, στην ΑΕΚ 1800 και στον ΠΑΟΚ πιο χαμηλά και πάει ούτε καθεξής. Η ερώτηση της έρευνας ήταν πόσα χρήματα θα ήσασταν διατεθειμένοι να πληρώνεται ως ετήσια συνδρομή και το ποσό σε μέσο όρο ήταν περίπου 450 ευρώ. Είμαστε σε φάση να δημιουργήσουμε ένα σωματείο φίλων του Παναθηναϊκού, που θα προχωρήσει στην υλοποίηση εγγραφής μελών με τη διαδικασία που σας είπα. Πριν από αυτό υπάρχει ένας αριθμός επιχειρηματιών που έχει δεσμευτεί με πιο άμεσο τρόπο.

  Τη Δευτέρα τα μέλη του Σωματείου θα δώσουμε μία συνέντευξη αναφορικά με τις ημερομηνίες και τις λεπτομέρειες. Συγκεντρώνονται λεφτά αυτή τη στιγμή για να ενισχυθεί η ομάδα. Τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί είναι της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ. Η δική μου πρόταση είναι μία πρόταση διάσωσης. Τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Βαρδινογιάννη τους ξέρω χρόνια. Δεν έχω ασχοληθεί με τα εσωτερικά της ομάδας. Ουδείς της ομάδας μας έχει εκτεθεί στα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας και θέσαμε εαυτούς στη διάθεση της ομάδας".


  Βγενόπουλος: "Υπάρχουν ερωτήσεις;"


  Μικρομέτοχος: "Είναι ανακοινώσιμα τα ονόματα των φίλων που θα συμμετάσχουν".


  Αλαφούζος: "Την προηγούμενη φορά με τις διαρροές στον Τύπο υπήρχε πίεση σε κάθε επιχειρηματία και λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατουν δεν θέλουν να γίνουν γνωστά τα ονόματα τους".


  Μικρομέτοχος: "Τι έρευνα είναι αυτή. Θα θέλατε να μας δώσετε λεπτομέρειες;"


  Αλαφούζος: "Εγινε τον Μάρτιο από τον Γιάννη τον Μαυρή σε δείγμα 3.000 ατόμων με κανόνες στατιστικής και μοντέλα διεθνών ερευνών και όπως με διαβεβαίωσε και μία άλλη εταιρία που συνεργαζόμαστε έγινε με πολύ άρτιο τρόπο".


  Μέτοχος: "Συνεπάγεται προνόμια η συμμετοχή;"


  Αλαφούζος: "Η πρόταση που θα γίνει είναι να δοθούν προνόμια και κίνητρα, διαρκείας και κάποια άλλα. Μίνιμουμ εγγραφή ενός μέλους, ένα εισιτήριο διαρκείας αναλόγως με τα χρήματα που δίνει ο καθένας, γνωριμία με παίκτες, πάρκινγκ, κάποια δώρα, ταξίδια στο εξωτερικό και προτεραιότητα σε εισιτήρια εκτός έδρας".


  Μικρομέτοχος: "Τα 4 εκατ. ερυώ που θα βάλει ο όμιλος επιχειρηματιών θα καλύψουν το εμπόδιο της αδειοδότησης;"


  Αλαφούζος: "Έχει διερευνηθεί το θέμα αυτό . Η ημερομηνία που όφειλε ο Παναθηναϊκός να έχει ρυθμίσει στους παίκτες έλεγαν την 31η Δεκεμβρίου πέρσι ήταν η η 31η Μαρτίου. Τυπικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα εχέγγυα να πάρει άδεια από την ΕΠΟ και να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Εγινε μία παρέμβαση στην UEFA και ζητήθηκαν διαβεβαιώσεις πως εφόσον εξοφληθούν τα χρέη των 4,2 εκατ. ευρώ ότι θα δινόταν η δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να παίξει στην Ευρώπη. Η UEFA επιφυλάχθηκε αλλά είπε πως θα έκανε θετική εισήγηση. Απαραίτητο είναι να δοθεί άδεια από την ΕΠΟ πρώτα στον Παναθηναϊκό. Οι δικές μου πληροφορίες σε σχέση με την ΕΠΟ δεν είναι θετικές. Εάν η ΕΠΟ δεν δώσει άδεια στον Παναθηναϊκό διευκολύνοντας τον, θα υπάρξει πρόβλημα. Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη να διευκολύνει τη διαδικασία. Τις τελευταίες μέρες έχει βάλει κι άλλα θέματα και να ρυθμιστούν και τα χρέη μετά την 31η Δεκεμβρίου. Βρίσκω την ΕΠΟ αδιάλλακτη και σκληρή".


  Μικρομέτοχος: "Και... διεφθαρμένη".


  Αλαφούζος: "Αλλες ομοσπονδίες πήγαν ομάδες και το πέτυχαν".


  Μικρομέτοχος: "Ανεξαρτήτως ποσού που θα προσφέρει κάποιος φίλος, τί ισχύει για τη διοίκηση; Πως θα προκύπτει;"


  Αλαφούζος: "Η κεντρική σκέψη πίσω από τη μία ψήφο για κάθε μέλος, είναι ότι κάθε φίλος του Παναθηναϊκού, είναι να συνεισφέρει ανάλογα με τις δυνατότητές του. Η προσπάθεια που καταβάλλει ένας άνθρωπος με λιγότερα χρήματα είναι ίδια με τον άλλον που έχει. Μετά λοιπόν θα υπάρχει ΓΣ των οπαδών που θα ψηφίζει τους υποψηφίους για μία νέα διοίκηση. Προς το παρόν οι μετοχές που έχουν δεσμευτεί προς το σωματείο είναι το 54,7% του κ. Βαρδινογιάννη. Ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού πρέπει να αποφασίζει μόνος του. Με την καμπάνια θα ξεκαθαρίζουμε και σε φίλους να έρθουν στο σωματείου και επενδυτές να έρθουν στο σωματείο".


  Λομβάρδου: "Εάν μαζέψετε 100.000 συνδρομές και χρειαστεί να δώσετε 100.000 διαρκείας;"

  Αλαφούζος: "Θα τεθεί θέμα προτεραιότητας".


  Βγενόπουλος: "Θα συμφωνήσουμε με τον Μπόμπολα και θα φτιάξουμε δύο γήπεδα!"


  Λομβάρδου: "Για το ποσοστό ερασιτέχνη, το 10% βάση των διαρκείας;"


  Αλαφούζος: "Η κεντρική σκέψη είναι να διευκολυνθούν όλα τα τμήματα. Ο λόγος που κανείς δεν μπορεί να πει κάτι συγκεκριμένα είναι ότι πρέπει να σβήσουμε πρώτα τη φωτιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα που μας καίει".


  Μακρόπουλος: "Εχετε ένα ποσό 4 εκατ. ευρώ και προορίζονται για άμεσες υποχρεώσεις συλλόγου. Για κεφάλαια κινήσεως που θα ξεκινήσει το σωματείο έχουν προβλεφθεί; Καθημερινώς δημιουργούνται ανάγκες. Υπάρχει πρόβλεψη άλλων εισπρακτικών; Να μην υπάρξει μετά συσσώρευση άλλων χρεών".


  Αλαφούζος: "Η προσπάθεια είναι αν συγκεντρωθούν όσο πιο πολλά χρήματα γίνεται τώρα από ένα γκρουπ ανθρώπων. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία ροή χρημάτων με την εγγραφή μελών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν συμβάσεις χορηγίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο".


  Μακρόπουλος: "Ολες οι καταβολές θα είναι μία ψήφος για όλους. Όταν όμως μία εταιρία θέλει να κάνει μία τοποθέτηση για διαφορετικούς λόγους".


  Γόντικας: "Η στο σωματείο ή στην αύξηση ΜΚ μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε".


  Μικρομέτοχος: "Μέσα σε διάστημα 10 μηνών θα παραχωρηθεί στο σωματείο το σύνολο μετοχών. Εάν υπάρξει επενδυτής και θέλει να αποκτήσει το σύνολο; Τι θα γίνει;"


  Αλαφούζος: "Μέχρι τη στιγμή που θα επενδυθούν τα χρήματα των μελών του σωματείου. Οποιαδήποτε άλλη λύση θα είναι ευπρόσδεκτη. Θα προσπαθήσουμε σώσουμε αλλάζοντας το μοντέλο λειτουργίας. Ε'άν δεν υπάρξει κάποιος επενδυτής ή εταιρία θα μας βοηθήσει πολύ και θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση".


  Πλυτάς: "Το 30% του επόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου έχει ήδη δεσμευτεί. Το ξέρετε;"


  Αλαφούζος: "Ναι το γνωρίζω και θα πρέπει με τις τράπεζες να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές διαπραγματεύσεις και να βελτιώσουμε τους όρους".


  Μικρομέτοχος: "Μιλήσατε για πολυμετοχικότητα. Εχει ήδη ο Παναθηναϊκός. Πολυμετοχικότητα ή σωματείο λαϊκής βάσης που θα πάρει τις μετοχές Βαρδινογιάννη για να ελέγξει τον σύλλογο και προχωρήσει. Όποιος είναι παλιός μέτοχος μικρός ή μεγάλος ποια θα είναι η θέση του μέσα στη νέα ΠΑΕ;"


  Αλαφούζος: "Ακριβώς όποια και πριν. Το σωματείο θα ζητήσει από τους μετόχους συμμετάσχουν στην αύξηση προσφέροντας κεφάλαια στην ΠΑΕ".


  Μικρομέτοχος: "Θα έχουν προνόμια οι νυν μέτοχοι; Ποια θα είναι η αξία της μετοχής του;"


  Βγενόπουλος: "Είναι τεχνικό το θέμα. Εάν βάλω τα λεφτά μου ως μικρομέτοχος στο σωματείο θα έχω προνόμια. Εάν δεν θέλω και βάλω απευθείας αύξηση δεν θα έχω".


  Αλαφούζος: "Υπάρχει πρόβλεψη να ενθαρρυνθεί η άμεση επένδυση".


  Μικρομέτοχος: "Κάποιοι μέτοχοι έχουν ήδη συνεισφέρει στην ομάδα. Μία πρόταση συγκεκριμένη και όχι αφηρημένο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ποιο το αύριο του Παναθηναϊκού;"


  Βγενόπουλος: "Θα πρέπει και να λάβετε υπόψιν σας τις συνθήκες. Σε πολύ μικρό διάστημα, με πολλά προβλήματα ξεκίνησε τεράστια προσπάθεια. Μια τιτάνεια προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Δεν μπορούμε να τον εγκαλούμε ότι δεν έχει όλες τις λεπτομέρειες. Και δεν είναι και η ώρα. Χρειάζεται ανοχή χρόνου και θετική στήριξη. Να περιμένουμε τις λεπτομέρειες".


  Παναγιωτίδης: "Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση προς όλους τους μετόχους. Να έχουν μία αναλυτικότερη παρουσίαση όλου του πλάνου".


  Αλαφούζος: "Εδώ κι ένα μήνα έχει αναλάβει η delloitte και προετοιμάζει αυτό το σχήμα και ένα ηλεκτρονικό data όλων των οικονομικών στοιχείων. Με διαφάνεια για να ξέρουν όλοι που θα βάλουν χρήματα που θα πάνε".


  Μικρομέτοχος: "Από την έρευνα που κάνατε προέκυψε κάποια ένδειξη σταθερότητας; Γιατί υποχρεώσεις θα υπάρχουν και του χρόνου. Η πρότασή σας είναι λίγο ρομαντική. Λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην κοινωνία έχουν τα νέα παιδιά τη δυνατότητα;"


  Αλαφούζος: "Πρώτον στο θέμα του πόσου είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν τη συνδρομή έδειξε 40.000 Παναθηναϊκοί είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν ετήσια συνδρομή 450.000. Αυτό διακυμαίνεται από 20.000 έως 60.000. Τα χρήματα από συνδρομές θα είναι ετήσια 9-10 εκατ. ευρώ.

  Στις σκέψεις του σωματείου είναι να υπάρχει μία ειδική κατηγορία, ηλεκτρονικά μέλη με 20 ευρώ. Δεν θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά διευκολύνσεις και πιο φθηνά εισιτήρια. Ένα παράπονο έχουν πολλοί νέοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είναι οι εκτός Αθηνών. Δεν έχουν χρήματα και πρέπει να προβλέψουμε τρόπο από διάφορα μέρη της Έλλάδας να έρχονται και να μεγαλώνει η παναθηναϊκή οικογένεια".


  Μικρομέτοχος: "Αυτό τυπώθηκε μετά το νταμπλ. Θα ξανατυπώστε τέτοιο πράγμα, διότι έχουμε απογοητευτεί. Κάτι στραβά, αν πάει πως θα αντιδράσετε. Θα τα παρατήσετε; Επίσης υπάρχουν άτομα που δουλεύουν στην ΠΑΕ. Γι’ αυτούς έχει προβλεφθεί κάτι;"


  Αλαφούζος: "Το ότι κάνουμε αυτή την προσπάθεια δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε άλλη συνεισφορά στην ομάδα. Πρώτα απ’ όλα προσπαθούμε να διασώσουμε. Επρεπε κάποιοι να αναλάβουν μία πρωτοβουλία και κάποιοι έπρεπε να το οργανώσουν και να εκτεθούν στον κίνδυνο αυτής της προσπάθειας. Δεν είναι θέμα φθοράς".


  Μέτοχος: "Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι και πρέπει να το έχετε στην άκρη του μυαλού σας. Ο κ. Βγενόπουλος έβαλε 20 εκατ. ευρώ και δεν ξέρει που πήγαν τα λεφτά του. Μας αφήσατε στα κρύα του λουτρού άλλες προσδοκίες".


  Βγενόπουλος προς Αλαφούζο: "Κάνατε έκκληση για ομόνοια που αποδέχθηκα και θα προσπαθήσω να σεβαστώ τη δέσμευσή μου. Καταρχήν είχα την εντύπωση με τον κ. Βαρδινογιάννη ότι θα υπογραφόταν μία συμφωνία με νομικά μέρη. Αν’ αυτού υπάρχει μία επιστολή σε ένα διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τους 10 μήνες. Γιατί 10 μήνες; Υπάρχει συμφωνία που θα υπογραφεί; Λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνες της ΓΗΠΕΛ ότι αν υπάρχουν ευθύνες ΠΑΕ ποιος αναλάβει και πως θα το χειριστεί".


  Αλαφούζος: "Η δεσμευτική γραπτή συμφωνία πιο σύνθετη και δεν είχαμε πολύ καιρό για να ολοκληρώσουμε συμφωνία. Θα υπάρξει απολύτως δεσμευτική για το πώς θα ολοκληρωθούν. Το 10 μήνες έχει να κάνει με φορολογία. Αμετάκλητη θα είναι η συμφωνία, αλλά και ο χρόνος. Ανοικτή είναι μία συζήτηση για το όριο 6-7-8 εκατ. ευρώ και εάν δεν μπει δεν θα ισχύσει η συμφωνία. Δεν έχει οριστεί όριο".


   Η στήριξη του Βγενόπουλου στον Aλαφούζο:

  Βγενόπουλος: "Το γήπεδο;"

  Αλαφούζος: "Μου έχει πει ότι αναλαμβάνει οτιδήποτε απορρέει από το θέμα της ΓΗΠΕΛ και της ΠΑΕ. Επειδή έχει βασανίσει πολύ εμάς τους Παναθηναϊκούς, υποσχέθηκα να επιλυθεί το θέμα αυτό. Εχει δεσμευτεί και πιστεύω ότι θα ισχύσει. Και δεσμεύομαι και εγώ. Θα αγοράσει έναντι 1 ευρώ τη ΓΗΠΕΛ και θα αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα αυτός. Εάν κινηθούμε εναντίον π.χ. του Δήμου".

  Βγενόπουλος: "Θα μπει αυτό πέραν του προφορικού και στη συμφωνία;"

  Αλαφούζος: "Με κάποιο τρόπο πιστεύω πως ναι".


  Μικρομέτοχος:
  "Εάν υποθέσουμε ότι με ένα ποσό 6-10 εκατ. ευρώ το σωματείο γίνει ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα του σωματείου μετά από 1-2-3 χρόνια να εκχωρήσει αυτό το ποσοστό;"

  Αλαφούζος: "Το σωματείο δεν πουλάει, αλλά εάν υπάρχει άλλη πρόταση μέσω αύξησης μπορεί να μικρύνει το ποσοστό του σωματείου".

  Βγενόπουλος: "Τι γίνεται με την Παιανία;"

  Αλαφούζος: "Εχει δεσμευτεί ότι θα τη νοικιάζει 2-3 χρόνια με πολύ χαμηλότερο τίμημα και μετά θα συζητηθεί το όλο θέμα. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση.

  Λομβάρδου: "Τη φορολογία της μεταβίβασης των μετοχών ποιος θα την αναλάβει;"

  Αλαφούζος: "Γι’ αυτό θα χρειαστεί το διάστημα 10 μηνών για να ξεπεραστεί αυτό".


  Βγενόπουλος προς τους μετόχους:
  "Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του κυρίου Αλαφούζου είναι η μοναδική. Η άλλη μοναδική λύση ήταν υπό όρους, η δική μου, και από τη στιγμή που δεν ήταν αποδεκτοί δεν μπορούσα να προχωρήσω. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει είχα πει ότι θα βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Εχουν υπάρξει μέχρι τώρα κάποιες μεμψιμοιρίες γιατί ο Α και ο Β’ ήταν στα ιδρυτικά μέλη. Όλα αυτά είναι εκτός αντικειμένου και άδικα. Γνωρίζω τον κ. Αλαφούζο. Ηταν μαζί μου στην ΠΕΚ όταν ζητήσαμε διεύρυνση της ΠΑΕ. Οι προθέσεις του είναι οι καλύτερες δυνατές και καταβάλλει μία τεράστια προσπάθεια μέσα σε πολύ μεγάλα προβλήματα. Και οποιεσδήποτε ατέλειες θα πρέπει να τις στηρίξουμε. Μου έχει πει ότι εάν έρθει άλλη πρόταση με μεγάλη χαρά θα διέθετε το χρόνο του στις υπόλοιπες δουλειές του. Η συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη η γραπτή δεν μπορεί να έχει τους ίδιους όρους με τους δικούς μου. Θα είναι αντικείμενο κάποιου συμβιβασμού. Κι αυτό το θέμα πρέπει να το κρίνουμε με βάση τις συνθήκες. Όταν υπάρξει η συμφωνία τους θα πρέπει να ανακοινωθεί για να ξέρουμε σε ποιες προϋποθέσεις προχωρά.

  Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα υπογραφεί η συμφωνία σας γραπτή και δεσμευτική με κ. Βαρδινογιάννη;"

  Αλαφούζος: "Σε ένα μήνα".

  Βγενόπουλος: "Εάν το όριο δεν μαζευτεί αμέσως και σταδιακά. Αν το όριο είναι 8 εκατ. ευρώ τα 6,5 μέχρι να πάει στα 8 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

  Αλαφούζος: "Γι’ αυτό το χαμηλό όριο πρέπει να μαζευτεί άμεσα".

  Βγενόπουλος: 
  "Να μου επιτρέψετε να συνεισφέρω το 10% των όσων χρημάτων μαζευτούν βάσει του ποσοστό μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Να προσέξετε τη λέξη ομόνοια. Όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι μαζί, όπως λέει και η διαφήμιση. Ολοι. Αν εγώ ομονώ και οι άλλοι όχι φεύγει από την Ομόνοια και πάει… Κολιάτσου-Παγκράτι. Να μην επιτρέψουμε στους γνωστούς κύκλους της ανωμαλίας να ξεφεύγουν. Καλώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να δουν την προσπάθεια θετικά. Πρέπει να ακολουθήσει άμεσα συνάντησή σας με τους οργανωμένους για να εξασφαλιστεί η καλή πίστη και η βοήθειά τους.

  Για το ζήτημα της λογοδοσίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη ΓΗΠΕΛ και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν για την ΠΑΕ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως «… εφόσον σε διάστημα ενός μήνα πάρει ο κ. Αλαφούζος γραπτώς τις εγγυήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, αν δεν έχει εκείνος πρόβλημα, δεν θα έχω κι εγώ κανένα. Εάν δεν πάρει τις βεβαιώσεις θα γίνει νέα ΓΣ για να συνεχιστεί η λογοδοσία. Δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιδικίας, αλλά να μην κλείσει αυτό το θέμα."

  Για την Λεωφόρο είπε: 
  "Το θέμα της Λεωφόρου είναι κεφαλαιωδούς σημασίας. Από τον αρχικό νόμο έχει καταντήσει ένα μόρφωμα και δεν υπάρχει η επιθυμία να δοθεί η Λεωφόρος για να δοθούν κάποιες ελάχιστες εγκαταστάσεις".

  Για τη διαμάχη του με τον Τζίγγε, ο Βγενο,ειπε: 
  "Μου ζήτησε ο κ. Αλαφούζος να είμαστε υπό καθεστώς ομόνοιας. Εγώ θα κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μεταφέρει στον κ. Βαρδινογιάννη".


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad