ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΙΓΓΕΡ! - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

2 Απριλίου 2012

ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΙΓΓΕΡ!

Απέκτησε και υποστηρικτές ο Τζιγγερ, από ποιους; Μα από τους γαύρους φυσικά! Τόσα χρόνια τα συμφέροντα τους εξυπηρετούσε...

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην τον θέλουν στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού έχουν κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα στημένα, σπάζοντας τον Παναθηναϊκό και ο μεγαλομέτοχος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Τριφυλλιού.

Γι' αυτό και ο γραφικός Σάββας και αντιπρόεδρος των Γαύρων, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Τζιγγερ, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, χαρακτηριστικά είπε:


"Ο Βαρδινογιάννης επί σαράντα χρόνια συντηρεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αντί να του πουν ένα ευχαριστώ, του φέρονται με τρόπο που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι η ιστορία της και κάποιοι δείχνουν αχαριστία. Εμείς θέλουμε πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ".

Δεν είναι μαλάκες να θέλουν να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Τζιγγερ, είδαν τι έγινε τη χρονιά που ήταν πρόεδρος ο Νικόλας Πατέρας και δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι θα φύγει και θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό κάνας  Βγενόπουλος, κάνας Πολέμης ή ακόμα και σε πιθανή επιστροφή Πατέρα!

Ετοιμάζονται να τιμήσουν τον Γιάννης Βαρδινογιάννη ως εθνικό ευεργέτη του Ολυμπιακού, μην το γελάτε καθόλου...!


Editorial: Prasinomperes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου