Header Ads

 • Breaking Green News

  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

  Μια μέρα μετά, σε διευκρινιστική κίνηση προχώρησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού σχετικά με το αν θα βοηθούσε ο Βγενόπουλος την προσπάθεια τους...

  Έγινε λάθος σε ένα σημείο χθες στην ανακοίνωση τους, πως παρατάνε κάθε προσπάθεια μετά την συνάντηση τους με τον Τζιγγερ και τις συναντήσεις με τους άλλους μετόχους.


  Σήμερα η σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση αναφέρει:

  "Εκ παραδρομής χθες στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος μας είπε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο εάν βάλουν και οι άλλοι μέτοχοι. Ο κ. Βγενόπουλος, όπως άλλωστε τοποθετήθηκε και στη δική του ανακοίνωση, μας είπε ότι εάν αναλάβουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουμε από εκείνον την οικονομική στήριξη που του αναλογεί και στην αποφασισθείσα αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Προφανώς το λάθος μας αυτό δεν ήταν σκόπιμο και δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να υποβαθμίσουμε την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, ούτε τις προσπάθειες που καταβάλει την περίοδο για τη σωτηρία της ομάδας. 
  Ο πρόεδρος, 
  Βασίλης Κωνσταντίνου".


  -Ενώ η χθεσινή αρχική τους ανακοίνωση, ανέφερε:

  "Σήμερα ημέρα Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και ώρα 12:30 μ. αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κωνσταντίνου, τον γραμματέα κ. Γιάννη Βονόρτα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκο Τζουνάκο, τα μέλη του Συνδέσμου κ. κ. Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη, τους νομικούς συμβούλους κ. κ. Αριστείδη Καμάρα και Γιώργο Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη παρουσία των νομικών συμβούλων του κ. κ. Προυσαλίδη, Γεωργόπουλο και Ρακιντζή στα γραφεία της Motor Oil.

  Θέμα της συνάντησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και η πρωτοβουλία του Δ.Σ. των Παλαιμάχων για την εύρεση λύσης στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.

  Ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Βαρδινογιάννη για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Συνδέσμου και τις επαφές με βασικούς μετόχους τις τελευταίες ημέρες.

  Ιδιαίτερα, αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Βγενόπουλου ο οποίος δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ υπό τον όρο ότι όλοι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν κατά το ποσοστό συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.

  Επί πλέον παρέδωσε και ειδικό ενημερωτικό σημείωμα του κ. Βγενόπουλου για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ και την ανάληψη ευθύνης εγγράφως για τα οποιαδήποτε χρέη της από τον κ. Βαρδινογιάννη.

  Εν συνεχεία τον ενημέρωσε για τις θέσεις του κ. Νίκου Πατέρα ο οποίος δέχτηκε να βοηθήσει και να συμμετάσχει στην προσπάθεια για την διάσωση του Παναθηναϊκού υπό τον όρο ότι όλοι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν κατά το ποσοστό που τους αναλογεί.

  Τον ενημέρωσε επίσης και για την συνάντηση που είχε με τους μετόχους κ. κ. Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο οι οποίοι δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Συνδέσμου για την ανεύρεση λύσης εφόσον έρθουν στην κατοχή τους οι μετοχές.

  Τέλος, αναφέρθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Λ. Πολέμη, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τελευταίου, δεν κατέστη δυνατή η συνάντησή τους σήμερα.

  Επί των θεμάτων που ετέθησαν τοποθετήθηκε διεξοδικά ο κ. Βαρδινογιάννης ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γιατί όπως εξήγησε έχει από καιρό αποστασιοποιηθεί λόγω της πόλωσης και των διαφωνιών μεταξύ των μετόχων και δεν θέλει να συμμετέχει πια στα δρώμενα του Παναθηναϊκού.

  Τέλος, εξέφρασε την εκτίμησή του για τους Βετεράνους, για την πρωτοβουλία τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξεύρεση λύσεως.

  Όλα τα ανωτέρω αντιμετωπίστηκαν και συζητήθηκαν από το Δ.Σ. των Παλαιμάχων σε έκτακτο συμβούλιο την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00, όπου διαπιστώθηκε ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Σύνδεσμος τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά με συνέπεια να μην είναι δυνατή η διαχείριση των προσφερόμενων από τον κ. Βαρδινογιάννη μετοχών".


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad