Header Ads

 • Breaking Green News

  ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π: "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ"

  Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού (ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π), παίρνει θέση καυτηριάζοντας όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι...

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  "Ο Παναθηναϊκός μας βάλλεται τις τελευταίες ώρες πανταχώθεν, καθώς πολιτεία, αστυνομία και αθλητικές αρχές βρήκαν το... εύκολο θύμα, για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους. Η διακοπή του κυριακάτικου ντέρμπι «φορτώνεται» με χαρακτηριστική ευκολία στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θ’ αρχίσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα «νικηθεί» η... βία και θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας ο νέος αθλητικός νόμος.

  Ωστόσο μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι στο ντέρμπι της Κυριακής το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού, από τους οργανωμένους μέχρι τους μεμονωμένους φιλάθλους δεν είχαν καμία συμμετοχή στα έκτροπα.

  Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι μια ομάδα, μαυροφορομένων που βαφτίστηκαν εν μια νυκτί... Παναθηναϊκοί, μπήκαν στο γήπεδο για να διαλύσουν ότι βρουν μπροστά τους, να επιτεθούν στην αστυνομία και να τα βάλουν ακόμη και με οπαδούς του Παναθηναϊκού!

  Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι οι γνωστοί... μπαχαλάκηδες του συντάγματος, με την ανοχή της αστυνομίας και ανύπαρκτο έλεγχο, κατάφεραν να περάσουν μέσα στο γήπεδο, ένα... φορτηγό πολεμομοφόδια, δίχως να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

  Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι οι συγκεκριμένοι δεν ήρθαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό, όπως έκαναν οι υπόλοιποι 55.000, αλλά με σκοπό να διακόψουν το παιχνίδι και να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό.

  Η δράση των ... εξωγηπεδικών, δεν απαλλάσει σε καμία περίπτωση την Αστυνομία αλλά και την πολιτεία από τις ευθύνες τους.Είναι πρωτοφανής η δράση και η πολιτική της Αστυνομίας, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημμα με συνεχής εφόδους στο κεντρικό σύνδεσμο του Ενιαίου Φορέα, φρόντιζε να στέλνει μηνύματα βεντέτας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

  Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ήξεραν ότι θα εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ οι «μπαχαλάκηδες» και ήθελαν με αυτό τον τρόπο να βάλουν στην πρίζα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που εν τέλει δείχνοντας απίστευτη αυτοσυγκράτηση δεν ακολούθησε τους ταραξίες.

  Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο η Αστυνομία επέλεξε να κάνει δοκιμές χημικών, κατά την άφιξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στον σταθμό του ΗΣΑΠ τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι, χωρίς να συμβεί το παραμικρό!

  Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο η Αστυνομία επέλεξε να κάνει έφοδο στην Θύρα των οργανωμένων, την ώρα που όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν στις θέσεις τους.

  Η ΠΑΛΕΦΙΠ καταδικάζει τις προμελετημένες εφόδους στον Ενιαίο Φορέα και καταδικάζει τη συνολική στάση της αστυνομίας, που κατάφερε ν’ αθωώσει τους «μπαχαλάκηδες» και να ρίξει όλη την ευθύνη στους 55.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού!

  Εάν η πολιτεία είναι υπερήφανη για την στάση της, επειδή κατάφερε να μεταφέρει τους σαματατζήδες του Συντάγματος στο Ολυμπιακό στάδιο, τότε να της πούμε ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

  Εάν η πολιτεία είναι υπερήφανη που το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας είναι ξέφραγο αμπέλι, τότε να την αφήσουμε στον κόσμο της.

  Εάν η πολιτεία είναι υπερήφανη, με την αναξιοκρατία που έχει δημιουργήσει και εκτρέφει στους κόλπους της, τι να πούμε;

  Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο σκαμνί του κατηγορούμενου, για να απολογηθεί για ποιους; Για αυτούς που καταστρέφουν την Αθήνα και μένουν ατιμώρητοι;

  Οι αθλητικές αρχές τι έχουν να πουν; Τι απαντήσεις μπορούν να δώσουν για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρά τον θυμό του, από τις διαδοχικές προκλήσεις της Λίγκας και των αθλητικών αρχών (με τις μεταθέσεις αγωνιστικών, τις αλλαγές προγράμματος για να ξεκουραστούν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού, τις απίθανες αναβολές αγώνων του Κυπέλλου και τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη πάντα σε βάρος του Παναθηναϊκού), έδειξε μια μοναδική αυτοσυγκράτηση ενδεικτική της νοοτροπίας, αλλά και του υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στην ομάδα του.

  Όσοι έχουν σπείρει θύελλες τόσα χρόνια με τα εκτρώματα της Ριζούπολης, τα περσινά του Καραϊσκάκη, τις παράγκες και τις... κασσέτες, θέλουν να θερίσουν θύελλες στην πλάτη του Παναθηναϊκού.

  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα και θα στηρίξει τους επενδυτές που θέλουν να βγάλουν την ομάδα από αυτό το δύσκολο μονοπάτι".

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad