ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ... - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

15 Μαρτίου 2012

ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...

Άλλος ένας ορισμός Δούρου με εντολή του Βαγγέλη, το νέο καλό παιδί της ομάδας των Λιμανίσιων...

Από πέρσι ο Τάσος Κάκος ήταν το κακό παιδί για τον πρόεδρο του Γαύρου. Στον πρώτο γύρο φέτος που ήταν στους τρεις να σφυρίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος τους δεν ήθελε να ακούει ούτε το όνομα του, χάρη στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Σαρρή, είχε επιλεχθεί ο Γιάχος, αυτή ήταν και η παραγγελιά του "εξυγιαντή".

Από τότε έχουν γίνει πολλά στην ΚΕΔ, ένα από αυτά ήταν η απομάκρυνση του Βασσάρα και η τοποθέτηση του Δούρου ως επικεφαλη ορισμών της ΚΕΔ, πάλι όπως το ήθελε ο "εξυγιαντής" δηλαδή. 'Ετσι σιγά σιγά ο Κάκος έγινε μέλος στην ομάδα των κόκκινων-κορακιών, το απέδειξε εξάλλου και στο παιχνίδι Γαύρος-Εργοτέλης, που μοίραζε τις κόκκινες κάρτες στους παίχτες των Κρητικών, λες και ήταν χαρτοπετσέτες και ενώ το σκορ ήταν 0-0. 

Ο Κάκος θα είναι λοιπόν ο εκλεκτός του Δούρου στο μεγάλο ντέρμπι στις 18 Μαρτίου, βοηθοί του οι Βασιλειάδης (συνδέσμου Μακεδονίας) και Σωτηρόπουλος (συνδέσμου Αχαϊας), τέταρτος θα είναι το άλλο τους καλό παιδί, ο Ηλίας Σπάθας και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Δράμα.

Για να δούμε τι θα δούνε την Κυριακή τα μάτια μας, το καλό ή τον Κάκο.... 


Editorial: (greenarea team)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου