Header Ads

 • Breaking Green News

  "ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ"

  Η μόνη και ρεαλιστική λύση για τον Παναθηναϊκό είναι ο Βγενόπουλος, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του στο Δ.Σ, Μαρία Λομβάρδου...

  Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

  Για τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Βγενόπουλος,είπε: 
  "Η μία αφορά την τιμή της μετοχής που έγινε αποδεκτή για την ώρα και λέω για την ώρα γιατί και την περασμένη φορά έγινε επίσης αποδεκτή και μία ημέρα πριν τη ΓΣ, διά του Τύπου ενημερωθήκαμε πως δεν θα ήταν 0,33 ευρώ. Είμαι λοιπόν επιφυλακτική μέχρι την ημέρα της συνελεύσεως. Αν ισχύσει αυτό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε πως θα βάλει το μερίδιό του.
  Η επιστολή όμως, έχει διαζευκτικό ή, που λέει πως θα βάλει τα 15 εκατ. αν αποδεκτεί ο κύριος Βαρδινογιάννης τον όρο της ΓΗΠΕΛ. Λέει πως έχει ξεκαθαρίσει αυτό, αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα. Να καθίσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών να συντάξουν και να προσυπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και τότε θα έχει λήξει το θέμα".


  Για το αν θα "σκάσει" ο Παναθηναϊκός αν δεν γίνει το παραπάνω,είπε: 
  "Προφανώς σκάει ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κύριος Βγενόπουλος, αλλά η επιστολή του είναι πολύ ξεκάθαρη. Θα μπει ή με το ποσοστό του ή με τα 15 εκατομμύρια. Όσα γίνονται είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού και δεν νομίζω πως επιθυμεί κανείς μας να δει τον Παναθηναϊκό διαλυμένο. Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι του Βγενόπουλου και πρέπει να γίνει".


  Για τη λύση του δανείου,είπε: 
  "Αυτό δεν το ξέρω. Γίνεται η προσπάθεια του Αδαμάντιου και του Λεωνίδα Πολέμη και καλά κάνουν και το παλεύουν. Είμαι σίγουρη πως το χειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


  Για τους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία,είπε: 
  "Είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνουν άλλα πράγματα, δεν πιστεύω σε κανένα σενάριο Αράβων και μην πιστεύετε κι εσείς. Δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Εγώ βλέπω τις κινήσεις του προσώπου που εκπροσωπεί αυτά τα funds που αλλάζουν ονομασία, έρχονται και δεν έρχονται...".


  Για το ότι ο Παναθηναϊκός σέρνεται με αυτή την ιστορία,είπε: 
  "Δεν ξέρω γιατί... σέρνεται. Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερα προσβεβλημένη ως Παναθηναϊκός και με λυπεί να σκέφτομαι πως υπάρχουν σενάρια πως κάποιος ή κάποιοι θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού".


  Για την αλλαγή στάσης του Βγενόπουλου που ενώ έλεγε πως θα πάρει τον Παναθηναϊκό αποσύρθηκε,είπε: 
  "Δεν είναι αλλαγή στάσης. Είναι συγκεκριμένη και σωστή η στάση του. Προφανώς κάτι είδε και αποσύρθηκε. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα εκείνη την εποχή".


  Για το θέμα της ΓΗΠΕΛ,είπε: 
  "Δεν μπορεί το θέμα της ΓΗΠΕΛ να μην μπορεί να λυθεί. Είναι θέμα διαδικασιών. Οι Ανώνυμες Εταιρίες διέπονται από κανόνες λειτουργίας και για τη μεταβίβαση μετοχών υπάρχουν κανόνες για νόμιμη διαδικασία. Δεν έχω ξανακούσει να δίνονται παρκαρισμένες μετοχές. Αυτά δεν είναι μέσα στους κανόνες".


  Για το αν ο Βγενόπουλος φοβάται απαιτήσεις από τον Δήμο στο θέμα του γηπέδου,είπε: 
  "Δεν ξέρω αν φοβάται τον Δήμο ή τι φοβάται. Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη μια επιστολή από τον Δήμο Αθηναίων που λίγο πολύ ζητάει να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός με αυτό το πρόζεκτ ή όχι. Αυτό με προβληματίζει ότι θα διεκδικήσει το ότι συνεπάγεται η μη εκτέλεση του έργου αυτού. Η απόφαση πρέπει να είναι των μετόχων και όχι του ΔΣ κι έτσι είναι το δεύτερο εξίσου σημαντικό θέμα στη ΓΣ της 9ης Μαρτίου".

  Για το ότι ο Βγενόπουλος δεν έδωσε λεφτά δανεικά άτοκα, όπως είχε πει, για να ενισχυθεί η ομάδα τον Γενάρη,είπε: 
  "Έθεσε εγγράφως την πρόθεσή του και ήταν ξεκάθαρος προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Για λόγους που υποθέτω πως ο πρόεδρος εξήγησε δεν έγινε αποδεκτή. Είπε τότε πως δεν μπορούσαν να γίνουν μεταγραφές με τη σύμφωνη γνώμη του Φερέιρα γιατί υπήρχαν οφειλές σε παίκτες. Θα έδινε όμως χρήματα και να πληρωθούν παίκτες και για μεταγραφή. Δεν ξέρω γιατί δεν αξιοποιήθηκε, αλλά δεν οφείλεται στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Να αναζητήσουμε τις ευθύνες εκεί που βρίσκονται. Μην κυνηγάμε φαντάσματα. Για μένα ήταν απαράδεκτο που στο συμβούλιο αρχές Δεκεμβρίου μας είπαν ότι πρέπει να υπάρξει παράταση γιατί έστειλε ένα γράμμα το κάποιο fund!".


  Για το γεγονός πως αν ο Παναθηναϊκός "σκάσει" ευθύνη θα έχουν και οι Βαρδινογιάννηδες και ο Βγενόπουλος και οι Γιαννακόπουλοι,είπε:
   "Συμφωνώ αν σκάσει θα έχουν ευθύνη όλοι. Αλλά για μένα το αν οι μετοχές είναι παρκαρισμένες ή όχι, έχει πολύ μεγάλη σημασία".


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad