Header Ads

 • Breaking Green News

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ...

  Ξανά στο προσκήνιο ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με δημόσια τοποθέτηση του για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα του Παναθηναϊκού...

  Ο mr.MIG, έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίχτες για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια που γίνονται, που έχουν ως αποτέλεσμα πολλές φορές την τιμωρία της έδρας. Επίσης τόνισε πως θα βρίσκετε κοντά στην ομάδα, ενώ αυτή τη φόρα επιθυμεί να υπάρξει ξανά ομόνοια όλων των μετόχων για το καλό του συλλόγου, πάνω σε καλύτερες βάσεις και όχι όπως του περασμένου Σεπτέμβρη.

  -Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει:

  "Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις επιτυχημένες προσπάθειες που καταβάλουν φέτος με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα πρώτη σ΄αυτήν την τελική φάση του πρωταθλήματος.

  Προφανώς τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί, όμως το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός, από αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι σήμερα στη δεύτερη θέση και διεκδικητής και αυτός του τίτλου.

  Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι και ανεξαρτήτως των εκάστοτε διοικήσεων, προπονητών και παικτών ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι πάντα έντονος και απρόβλεπτος. Γι΄αυτόν τον λόγο πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και αποδοχή του μεγέθους και της παρουσίας και των δύο ώστε το χόμπι μας αυτό να έχει ενδιαφέρον και να μας χαρίζει δυνατές συγκινήσεις.

  Ο μεγαλύτερος κίνδυνος γι΄αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος, λόγω και των γενικότερων συνθηκών στη χώρα μας, είναι η βία. Για τη βία αυτή το μικρότερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι οπαδοί. Τη βασική ευθύνη έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που είναι οι παράγοντες αυτοί που με τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές τους εξάπτουν τα πάθη και δημιουργούν σκηνικό πολέμου που πρέπει να κερδηθεί με οποιοδήποτε μέσον.

  Μεγάλη ευθύνη έχουν επίσης οι αθλητικές και μη εποπτικές αρχές και η Πολιτεία που αφήνει αυτούς τους ανθρώπους ατιμώρητους. Τέλος σημαντική ευθύνη έχουν και ορισμένες οπαδικές εφημερίδες και ορισμένοι εγκάθετοι δημοσιογράφοι που συμβάλουν στη δημιουργία ενός εικονικού κόσμου μεγαλείου, φανατισμού και μίσους όπου το χόμπι μετατρέπεται σε πόλεμο.

  Εύχομαι να επικρατήσει κοινή λογική, σύνεση και ψυχραιμία ώστε και οι δύο ομάδες, που μέχρι στιγμής έχουν εναλλαγές στην απόδοσή τους, να δείξουν στις τελευταίες αγωνιστικές τις δυνατότητές τους μέσα στο γήπεδο και να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος.

  Υ.Γ. Ως προς τα διοικητικά-μετοχικά θέματα του Παναθηναϊκού ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα επιλυθούν σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας μακριά από δημόσιες αντιπαραθέσεις".
  ------
  Γενική αναφορά από τον Βγενόπουλο, αλλά ο κόσμος θα επιθυμούσε καλύτερα να τοποθετηθεί επί της ουσίας στα προβλήματα που χει το Τριφύλλι και όχι να αναφαίρετε στα περί ολυμπιακού και ας κερδίσει ο καλύτερος, ο καλύτερος είναι ένας, ο Παναθηναϊκός! Και οι απέναντι είναι εχθροί, γιατί με τις τακτικές τους αυτό δείχνουν.
  Αν θέλει ο Βγενόπουλος να βοηθήσει, να το κάνει με πράξεις και όχι μόνο λόγια, ο πρόεδρος του Γαύρου κάνει ότι θέλει στο παρασκήνιο για να βλάψει τον Παναθηναϊκό που είναι πρώτος και παλεύει μόνος του, ας αφήσει τους αλληλοσεβασμούς για άλλες καταστάσεις, γιατι οι Γαύροι δεν σέβονται τίποτα!

  Υ.Γ. Δεν έχεις παράπονο Ανδρέα, την φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Ρόμα σου βάλαμε, όπως είχες ζητήσει στην τελευταία σου συνέντευξη τύπου.


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad