Header Ads

 • Breaking Green News

  ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ"

  Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι, εμφανίστηκε ψύχραιμος-προσγειομένος στις δηλώσεις του, παρα το θετικό αποτέλεσμα που μας κρατάει στην κορυφή...

  -Αναλυτικά όσα είπε:

  Για το αν είναι φαβορί για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός μετά και από αυτό το αποτέλεσμα,είπε:
  "Ουδείς ανακηρύσσεται πρωταθλητής και είναι φαβορί μιλώντας για παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί, ο Παναθηναϊκός έχει περάσει νικηφόρα από Τούμπα, πήρε βαθμό στο "Καραϊσκάκη", έχει νικήσει την ΑΕΚ και είναι 2 βαθμούς μπροστά, αν είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο;".

  "Είμαστε ευτυχείς γιατί παραμένουμε πρώτοι, γιατί έχουμε δώσει τρία παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους και μάλιστα στις έδρες τους, ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά,  υπήρξαν πράγματα στο σημερινό παιχνίδι τα οποία δεν μου άρεσαν και πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί. Τη συγκεκριμένη στιγμή έχουμε λίγες λύσεις στη διάθεση μας λόγω των τραυματισμών που μας έχουν τύχει. Και ότι έχει γίνει μέχρι τώρα το εκτιμώ το αναγνωρίζω και συγχαίρω τους παίκτες και μπορώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους πως η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη".

  Για το αν φοβήθηκε που ισοφάρισε ο αντίπαλος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου,είπε:
  "Όχι, βεβαίως, δεν έμεινα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Αυτό ακριβώς το γκολ επειδή ήρθε νωρίς πίεσε στο κεφάλι τους παίκτες μας και στην αυτοπεποίθηση και αντίθετα αυτό το γκολ αύξησε την αυτοπεποίθηση του αντίπαλου μας για να γίνει πιο μαχητικός. Και μετά από τα 20 λεπτά θα έλεγα ότι το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και πιο ελέγξιμο"

  Για τον Καπίνο, είπε:
  "Για μας ήταν μια έκπληξη η παρουσία του Καπίνου και το πόσο καλά στάθηκε. Γιατί όσα παιχνίδια και αν είχε ήταν πρωτόγνωρο.
  Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στον Καπίνο δεν θα έπαιζε στους αγώνες και στον σημερινό. Το μέλλον του Καπίνο είναι στο χέρι του, αν στρώσει καλά και εννοώ την ζωή του τότε θα κοιμηθεί καλά, θα κοιμηθεί ξεκούραστος και θα έχει μια μεγάλη καριέρα. Και όταν εννοώ να στρώσει καλά εννοώ να δει με το κεφάλι του πραγματικά τι πρέπει να κάνει. Να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να είναι ταπεινόφρων και να είναι δουλευτάρας.Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός έχει δυο-τρεις επεμβάσεις ανά αγώνα και σε αυτές τις δυο-τρεις, τέσσερις επεμβάσεις πρέπει να είναι αποτελεσματικός και να παίξει καλά. Και βεβαίως όλα αυτά προϋποθέτουν έναν μεγάλο συναισθηματικό έλεγχο τον οποίο και θα αποκτήσει είναι νέος ακόμη.Όσον αφορά τον Καπίνο μόλις τώρα έχει ξεκινήσει και ακόμα μπουσουλάει. Θα κάνει και αυτός τα λάθη του όμως εμείς εδώ βρισκόμαστε δίπλα του για να τον καθοδηγήσουμε τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αν θα συνεχίσει έτσι. Τώρα αν εσείς κύριοι δημοσιογράφοι αν δεν ξεκινήσετε να γράφετε διθυράμβους για τον κάθε παίκτη και συχνά γράφονται πολλά υπερβολικά πράγματα. Αν συνεχίζονται να γράφονται τέτοια που δεν κάνουν καλό δεν θα μπορούμε να έχουμε τερματοφύλακες με την ταπεινοφροσύνη που χρειάζεται".

  Για την ατμόσφαιρα και τον αγώνα,είπε: 
  "Με βάση την εμπειρία που όλοι έχετε από ντέρμπι. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει ένα κλίμα γαλήνης, ηρεμίας με τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και αυτό διότι αυτά τα παιχνίδια είναι μεγάλης έντασης και δύσκολα για να τα ελέγξει κανείς.

  Δεν καταφέραμε να κάνουμε τον αγώνα τον οποίο έχουμε συνηθίσει, με ρευστότητα, με ροή διότι ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα που μας έκλεισε πολύ. Ήταν αρκετά επιθετικός. Αυτό όμως δεν εμπόδισε να σπάσουμε την τακτική του αντιπάλου και έτσι να σημειώσουμε το γκολ. Και ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε και στο τελευταίο μέρος πίεσε. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά και σε αυτό φταίει και ο αντίπαλος μας. Και από την πλευρά του και αυτοί δεν έπαιξαν τόσο καλά εξαιτίας εμάς.

  Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν όταν δεχτήκαμε το γκολ και αυτό ήταν εξαιτίας της τακτικής θέσης που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων. Χάσαμε λιγάκι τον έλεγχο του παιχνίδιου και μετά από τα πρώτα 15-20 λεπτά στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο ματς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει η κάθε ομάδα. Θα ήθελα να πω πως εγώ σαν προπονητής είμαι ευτυχής που είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν μια σωστή στάση τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Άρα βλέπεται ότι μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε ντέρμπι με όλο το πάθος και την αντιπαλότητα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Χωρίς να γίνουν έκτροπα, χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα διεξήχθη ένα πολύ καλό παιχνίδι".

  Editorial: (greenarea team)
    

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad