Header Ads

 • Breaking Green News

  Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ"

  Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του τόνισε ότι η ΚΑΕ δεν πωλείται αλλά χαριζεται σε σοβαρό επενδυτή, ενώ μίλησε και την  πρόταση του πρίγκιπα...

  -Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:


  Για την απόφαση της οικογένειας να αποχωρήσει.είπε:
  "Η απόφασή μας να εγκαταλείψουμε τον ελληνικό αθλητισμό το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οριστική και αμετάκλητη. Και αυτή τη φορά δεν θα αλλάξει. Μακάρι στο μεσοδιάστημα να βρεθεί κάποιος, όχι για να πουλήσουμε την ΚΑΕ, αλλά για να του τη χαρίσουμε".

  Για την παραμονή της οικογένειας στην ΚΑΕ το περασμένο καλοκαίρι,είπε:
  "Η αλήθεια είναι, ότι ήμασταν αμετάκλητοι το καλοκαίρι για να φύγουμε. Οταν, όμως, διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε -επί της ουσίας- υποψήφιος αγοραστής, κάποιος που να θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ, η παραμονή μας ήταν μονόδρομος. Γιατί αν αποχωρούσαμε, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να διαλυθεί και αυτό ήταν κάτι που φυσικά και δεν θέλαμε. Το κάναμε, όχι μόνο επειδή μας παρακάλεσαν όλοι οι παράγοντες, αλλά επειδή αγαπάμε τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλαμε να τον αφήσουμε μόνο του. Αυτό το πράγμα, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε μπορώ να φανταστώ -πόσω μάλλον να σκεφτώ- ότι την επόμενη χρονιά, θα παραμείνουμε στον Παναθηναϊκό".

  Για τους ενδιαφερόμενους που παρουσιάστηκαν,είπε:
  "Η εταιρεία του κ. Γκαλατιότο είναι εξειδικευμένη για να κάνει τις μεγαλύτερες αγοραπωλησίες στον κόσμο. Υπήρξε κάποιος που όταν είδε τα νούμερα, αποχώρησε. Δεν μάθαμε το όνομά του. Είδαν ότι τα δικά τους οικονομικά μεγέθη ήταν μικρά σε σχέση με αυτά του Παναθηναϊκού και εγκαταλείφθηκε αυτή η περίπτωση. Από την Ελλάδα, δυστυχώς, δεν υπήρξε κανείς. Οι λεγόμενοι "Παναθηναϊκάρες" έστριψαν. Ρόδα μυρωμένα, που λένε".

  Για το φετινό μπάτζετ στην ΚΑΕ,είπε:
  "Και πάλι μπορεί να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Μπορεί να υπερβεί τα 23 εκατομμύρια ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι, όταν ο Παναθηναϊκός έχει τέτοιο μπάτζετ και οι άλλες ομάδες έχουν μερικές χιλιάδες, υπάρχει χαώδης διαφορά. Και τα οικονομικά μεγέθη είναι ενδεικτικά της αγωνιστικής διαφοράς. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο σωματεία, εμείς και ο Ολυμπιακός, και μετά το... χάος. Και αυτό είναι λυπηρό. Θλίβομαι ειλικρινά με κάποιες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ότι η ομάδα του Άρη ήρθε στην Αθήνα με λεωφορείο. Δεν είναι δυνατόν ένας τόσο ιστορικός σύλλογος, με την αίγλη που έχει ο Άρης και τις διακρίσεις που έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό, να φτάνει σε αυτό το σημείο. Είναι πολύ άσχημο όχι μόνο για την ομάδα, αλλά για το άθλημα που αγαπάμε, για το άθλημα που πονάμε".

  Για την αποχώρηση του Φώτση,είπε:
  "Θα κρατούσαμε τον Φώτση. Είναι ελληνόπουλο, είναι πολύ καλός αθλητής και έχει "βγει" από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού, στον οποίον έδωσε και πολλά. Για όλους τους άλλους ισχύει ότι είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά η ζωή... συνεχίζεται, όπως σε όλα τα θέματα".

  Για το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ και την Arboris Capital,είπε:
  "Εμμένω στη θέση που είχα διατυπώσει και την προηγούμενη φορά που είχε τεθεί θέμα εξουσιοδότησης σε εταιρεία: ή θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα -ως προς τα ζητούμενα προς την όποια εταιρεία πάρει τα δικαιώματα για ν' αναζητήσει αγοραστή- ή να μη γίνει. Γιατί αλλιώς, θα υπάρξουν ιστορίες και παρατράγουδα. Διαβάζουμε άλλωστε στις εφημερίδες, ότι η ιστορία με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει τελειώσει και έρχονται τα πετροδολάρια. Κατά συνέπεια, τι υπάρχει να πούμε που να αφορά άλλη εταιρεία, όταν αυτή η υπόθεση -με τον πρίγκιπα- είναι στο τέλος της; Γιατί να ξαναρχίσουμε από το μηδέν; Μακάρι να πέσουν οι υπογραφές με τον πρίγκιπα. Αυτό ευχόμαστε όλοι στον Παναθηναϊκό: να βγει από τη δύσκολη θέση που είναι και να μπει σε ένα νέο και καλύτερο δρόμο".

  Editorial: (greenarea team)
    

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad