ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..." - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

29 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..."

Δεν λέει να σταματήσει το σήριαλ της ΓΗΠΕΛ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε πάλι με νέα ανακοίνωση... 

-Αναφέρει αναλυτικά:

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;» και αναφέρει πιο κάτω: «Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τις αποκαταστήσω μάλλον σε Συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.

Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για το Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο κ. Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;».

Η ανακοίνωση του Τζίγγερ στις 26 Σεπτεμβρίου ανέφερε για το θέμα της ΓΗΠΕΛ: «Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:

Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.

Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους».
---------


Editorial: (greenarea team)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου