Header Ads

 • Breaking Green News

  ΡΟΥΝΤΟΛΦ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

  Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ρούντολφ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους που έχει...


  -Αναλυτικά τα όσα είπε...

  "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω την ομάδα, τους πολύ μεγάλους παίκτες που πέρασαν από το σύλλογο. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βάλω γκολ. Ελπίζω οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, να μας βοηθάνε ώστε να κατακτήσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα".

  -Απάντησε και σε ερωτήσεις...


  Μίλησες για γκολ, έχεις οριοθετήσει έναν αριθμό τερμάτων που θα ήθελες να πετύχεις;

  "Δεν έχω καθορίσει έναν αριθμό τερμάτων. Βεβαίως τα γκολ και να σημειώνεις γκολ είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα κάθε ματς στο πρωτάθλημα. Σε κάθε αγώνα εγώ ξεκινάω με σκοπό να πετύχω γκολ".


  Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα όπου η πίεση είναι πολύ μεγάλη;

  "Βεβαίως γνωρίζω την πίεση, βεβαίως και πέρσι θυμάμαι ότι εκεί που έπαιζα είχαμε μεγάλη πίεση και εκεί έπαιζα για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη. Και αυτό είναι σκληρό αλλά είναι ότι καλύτερο για να μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες".


  Είναι επιπλέον κίνητρο για σένα το να θέλεις να πραγματοποιήσεις μια καλή σεζόν για να επιστρέψεις στο Καμπιονάτο;

  "Ήρθα εδώ για να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο, να κερδίσω για έναν μεγάλο σύλλογο. Ξέρω ότι το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα από τη στιγμή που είμαστε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μου αρέσει να κερδίζω να παίζω για κάτι ουσιαστικό, να κερδίσουμε τίτλους".


  Είσαι ο πέμπτος Ούγγρος που έρχεται στην ομάδα με τους περισσότερους από όσους έχουν περάσει να έχουν μια σπουδαία καριέρα προσδοκάς κάτι ανάλογο;

   "Το ελπίζω αυτό. Θα κάνω τα πάντα. Θα κάνω ότι μπορώ για αυτό και βεβαίως το βασικό για μένα είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα. Να γίνω μέλος της και να την βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο".


  Ο Παναθηναϊκός παίζει με έναν στη κορυφή της επίθεσης, μπορείς να παίξεις στον ρόλο αυτό και αν όχι που σου αρέσει;

  "Αυτό θα το αφήσω στον προπονητή να αποφασίσει. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαι κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Στην Ιταλία υπάρχουν διάφορες τακτικές στις οποίες προσαρμόστηκα δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιοδήποτε σύστημα".


  Έχεις κάνει λίγες προπονήσεις είσαι έτοιμος να παίξεις στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας σου;

  "Αυτό δεν το ξέρω θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Κάνω τα πάντα στην προπόνηση να αποδείξω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω. Αν είδατε τους δύο αγώνες που έδωσε με την Ουγγαρία θα είδατε ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δείτε ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα".


  Είπες ότι στόχος σου είναι να βάλεις πολλά γκολ και φυσικά θα έχεις στο μυαλό σου και ένα γκολ εναντίον του Ολυμπιακού;

  «Ναι το ξέρω έχω συναίσθηση αυτού που είπατε. Πέτυχα δυο γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες θα κάνω το παν για να μπορέσω να σημειώσω όσα γκολ περισσότερα και να κερδίσουμε τους αγώνες»


  Σε αγχώνει το γεγονός ότι θα αντικαταστήσεις τον Τζιμπρίλ Σισέ;


  "Ο Τζιμπρίλ είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ήρθα γιατί είχα μεγάλη όρεξη και επιθυμία να έρθω. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να συγκριθώ με τον Τζιμπρίλ".


  Θα μας πεις για ποιο λόγο επέλεξες τόσο μεγάλο νούμερο στη φανέλα;

  "Υπάρχουν δύο λόγοι. Συνήθιζα να παίζω με το 17 από μικρός και έκανα μια αντιστροφή του αριθμού και ο άλλος λόγος είναι ότι το 1971 ο Φέρεντς Πούσκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του πρωταθλητριών".


  Έχεις κάνει ήδη κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, την είδες και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ποια η άποψη σου για το δυναμικό του ρόστερ;

  "Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πολύ επιθετικογενή ομάδα. Και επίσης είδα ότι ως επί το πλείστον εμείς είμαστε στην επίθεση το οποίο είναι καλό για επιθετικούς παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές δεν τους γνωρίζω ακόμα όλους προσωπικά. Ξέρω ότι είναι διεθνείς και θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα".


  Στη προηγούμενη ομάδα του την Τζένοα είχες προπονητή τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι σου μίλησε καθόλου για τον Παναθηναϊκό;

  "Τότε ήμουν στην Εθνική οπότε δεν τον είδα. Ξέρω ότι έμεινε ενάμιση χρόνο εδώ. Δεν μπόρεσα όμως μιλήσω μαζί του". 

  Editorial: (greenarea team)
   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad