Header Ads

 • Breaking Green News

  "ΑΝΔΡΕΑ, ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..."

  O DeepGreen γράφει: Έφτασε λοιπόν, η "μεγάλη Δευτέρα" κατά την οποία λήγει το τελεσίγραφο του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη...

  Θα γράψω για αυτό το τρελό story, όπως εγώ το έχω εισπράξει. Προηγουμένως όμως θα ξεκαθαρίσω κάτι: Ο γράφων είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ούτε «Βαρδινογιαννικός», ούτε «Βγενοπουλικός», ούτε «Πατερικός» κ.ο.κ. Πάμε λοιπόν. Μια μέρα εμφανίστηκε ο κύριος Ιωάννης Βαρδινογιάννης στην τηλεόραση (του) και μας μίλησε για την πρόθεση της οικογένειας του να αποχωρήσουν οριστικά και αμετάκλητα απ τα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

  Οριστικά και αμετάκλητα! Ξεχάστε με, μας είπε. Τι ήθελε να πει ο «ποιητής»;
  Όσα μπινελίκια ρίξατε τα ρίξατε και από δω και στο εξής δεν θα είμαστε εδώ, οπότε ξεχάστε και τα μπινελίκια και όλο μας το σόι. Δεν έκανε όμως μόνο αυτό ο Τζίγκερ. Έχοντας όλη την άνεση να μεταδώσει την ομιλία του τηλεοπτικά, εξαπέλυσε και μια σφοδρή επίθεση κυρίως στο πρόσωπο του Ανδρέα Βγενόπουλου, χωρίς να ξεχάσει φυσικά τους οργανωμένους οπαδούς. Δυο κανάλια ελέγχει η οικογένεια του και μια πλειάδα εφημερίδων. Οπότε ο λόγος του έφτασε στα αυτιά και του πιο άσχετου. Για όλα φταίει ο Βγενόπουλος και οι οργανωμένοι οπαδοί. Η οικογένεια του προσπάθησε αλλά… ως εδώ.
  … Μετά από λίγες μέρες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έδωσε μια συνέντευξη τύπου, η οποία δεν μεταδόθηκε από κανένα τηλεοπτικό κανάλι. Απάντησε αιχμηρά στις κατηγορίες του Τζίγκερ και άνοιξε κάποια απ τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.…

  Την επομένη ΟΛΑ, μηδενός εξαιρουμένου τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, πέρασαν γενναίες δεκατέσσερις τον Βγενόπουλο, με εκτενή ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια. Ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης αρκέστηκε στο να δώσει μια ολιγόλογη ανακοίνωση στην οποία έκανε αποδεκτούς τις προτάσεις Βγενόπουλο, σημειώνοντας ότι θα καταφύγει στα δικαστήρια για όσα εκείνος είπε σε βάρος του στο Πεντελικόν.

  …Την επομένη ο πόλεμος στο πρόσωπο του Βγενόπουλου εντάθηκε απ τα ΜΜΕ της οικογένειας. … Τι σκηνικό έχουμε λοιπόν εδώ πέρα;
  Έναν άνθρωπο η οικογένεια του οποίου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ασχοληθεί ποτέ ξανά με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και ο οποίος βάζει τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει συντεταγμένα σε πόλεμο εναντίων του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ προσώπου, ανάμεσα σε όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, που βγήκε μπροστά, και υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει για την ομαλή συνέχεια και ανάπτυξη της ομάδας!

  Και αυτός ο πόλεμος γίνεται την ίδια ώρα που ο Βγενόπουλος προσπαθεί να πείσει παλιούς και εν δυνάμει νέους μετόχους να ασχοληθούν με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ βάζοντας τα ωραία τους λεφτά!
  …Προσωπικά θεωρώ ως φυσική εξέλιξη την τελευταία ανακοίνωση του Βγενόπουλου
  Τελεσίγραφο!
  Αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, γιατί δεν αφήνει ήσυχους εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν και συνεχίζει έναν πόλεμο που μόνο κακό κάνει στην ομάδα;
  Απλό το ερώτημα. Αν όπως δήλωσε ο Τζίγκερ, όσα είπε ο Βγενόπουλος δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για τη διετία ’08-’10 τον έχουν προσβάλει, ας κάνει αυτό που ο ίδιος πάλι είπε στην ανακοίνωση του και ας αφήσει αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην ησυχία τους. Τι πράμα δηλαδή; Να πάει στην δικαιοσύνη και να δώσει εκεί τη μάχη απέναντι στον Βγενόπουλο, μακριά απ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.

  …Αντίθετα, όχι μόνο δεν θέλει να αφήσει ήσυχη την ομάδα να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα, αλλά ζητά και τα ρέστα. Και δεν τα ζητά ο ίδιος ο εκπρόσωπος της οικογένειας, ο Τζίγκερ, αλλά τα φερέφωνα της οικογένειας μέσα από τα media που αυτή ελέγχει.-- Αυτό ειδικά το τελευταίο είναι και η πιο ύπουλη πράξη της οικογένειας, που δείχνει γι ακόμα μια φορά ότι δεν διαθέτει στοιχεία ανωτερότητας. … Η τελευταία ανακοίνωση του Βγενόπουλου με τα πέντε σημεία, αρχικά με έβγαλε απ τα ρούχα μου.

  Νισάφι… σκέφτηκα, πότε θα τελειώσουμε με τους όρους; Έβρισα, έφτυσα… απογοητεύτηκα και μετά ηρέμησα.

  …Είτε μας αρέσει είτε όχι, αν η οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, δεν μπορεί να υπάρξει λύση.

  …Κανείς δεν δέχεται να βάλει λεφτά σε μετοχές που αύριο μπορεί να τον δεσμεύσουν σε υποχρεώσεις για τις οποίες δεν φέρει καμιά ευθύνη. Και φυσικά αναφέρομαι στον Βοτανικό.

  …Κανείς!
  Οπότε η οικογένεια Βαρδινογιάννη αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό, αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις έναντι του αποτυχημένου αυτού project, δεν μπορεί να προχωρήσει οτιδήποτε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Και αυτό το γνωρίζει καλά τόσο ο Τζίγκερ όσο και ο Βαρδής, που κινεί τα νήματα απ τις κουίντες.

  Υ.Γ. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο Βγενόπουλος μπορεί να προστατεύσει την ομάδα από πολλά άσχημα που θα έρθουν φέτος, είναι το μοναδικό πρόσωπο που παίζει… για τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας. Κι αν δεν του δώσουν καθαρό γήπεδο να παίξει, πολύ φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου, και η οικογένεια θα συνεχίσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της μιζέριας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ.  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad