ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

31 Ιουλίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

Ο ΑΝΤΙred γράφει: Πόσο μα πόσο ανάπηρα μυαλά μπορεί να είναι αυτοί που τους δίνουν 1.50 ευρώ για να τους αγοράσουν; Μετά αναρωτιόνται γιατί τους λεμέ πρόβατα...(+VIDEO)

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δεν υπάρχουν άπλα, τα πρωτοσέλιδα τους είναι ο ορισμός της προβατοτροφής! Αυτά που γράφουν είναι γέλια μέχρι αηδίας...


Η πρώτη Γαυροφυλλάδα λέει...ΕΙΧΕ "ΜΕΣΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ 45' ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΤΣΑ! Και συνεχίζει... έκανε ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ, είχε ΤΑΧΥΤΗΤΑ CHAMPIONS LEAGUE..."ΠΑΠΑΔΕΣ" ΑΠΟ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ,ΚΕΒΙΝ,ΦΟΥΣΤΕΡ και ΙΜΠΑΓΑΣΑ.
Ρε παιδιά ο γαύρος έγινε Μπαρτσελόνα και Ρεαλ μαζί σε ένα φιλικό παιχνίδι που προηγήθηκαν και τελικά έχασαν 2-1, πως αυτό έγινε μετά από όλα αυτά μόνο αυτοί οι Γκέμπελς που τα έγραψαν ξέρουν...!

Ενώ ο Προβαταθλητής λέει...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...πόσο δηλαδή μεγάλη μπάλα ρε φερέφωνα? Όσο είναι το ανάπηρο μυαλό σας που γράφετε αυτές τις π@παριες...!!!
 
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!

VIDEO:Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στους μαλάκες που γράφουν αυτές τις μπούρδες στις φυλλάδες και στα πρόβατα που τις διαβάζουν...(κάποια στιγμή το βίντεο λέει και για τον Γαύρο...).

Editorial: ANTIred

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου