Header Ads

 • Breaking Green News

  "ΠΑΤΕΡΑΣ vs ΜΠΕΟΣ"

  Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι είναι "υποκλοπέας" με συνεργό τον Αλέξη Κούγια "έφτιαξαν" τις κασέτες, οι οποίες αποτελούν προϊόν συρραφής από επιλεκτικά αποσπάσματα πολλών συζητήσεων μεταξύ των δύο παραγόντων, παραδέχτηκε πάντως πως στα ηχητικά ντοκουμέντα η φωνή είναι δική του...

  Ωστόσο αρνήθηκε πως μίλησε ο ίδιος με τον Γιώργο Δαλούκα την μέρα του Αρης-Παναθηναϊκός, αλλά υπονόησε πως μαζί του είχε επικοινωνία ο Πατέρας, τον οποίο επανειλημμένως ο Μπέος τον χαρακτήρισε ως αποτυχημένο παράγοντα.

  -Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπέος σήμερα:

  "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία επιτέλους να πω τα πράγματα με το όνομά τους. Βρίσκομαι απέναντί σας κι αντί να εκθειάζετε το έργο που έχω κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου, ασχολούμαστε με μια πραγματικά στημένη υπόθεση, από έναν άνθρωπο που δυστυχώς για μεγάλο διάστημα ήταν προσωπικός μου φίλος.

  Σκοπός του ήταν να στιγματίσει εμένα προσωπικά, αφού εγώ ήμουν η αιτία να απομυθοποιεί μετά τη ρήξη που είχαμε στις 17/12 μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Μετά αποχώρησε μια για πάντα από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο Νικόλας Πατέρας. Είχαμε επαφές πολλές φορές την ημέρα. Μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες πολλών ανθρώπων, αλλά δεν πίστευα πως θα έκανε το ίδιο και για τις δικές μας συζητήσεις. Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο.

  Ουδέποτε ήμουν ρουφιάνος και δεν σκοπεύω να το κάνω στα 52 μου χρόνια. Προσωπικές μου συζητήσεις δεν πρόκειται να εκμυστηρευτώ, παρά μόνο αν είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτοί που δημιούργησαν την ιστορία, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

  Αυτά που αναφέρονται στις κασέτες είναι προϊόντα υποκλοπής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προανακριτικό υλικό. Δεν αποδεικνύεται διάπραξη από μέρους μου οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος. Καλό είναι να ρωτήσετε, εσείς στα ΜΜΕ, τις νομικές σας υπηρεσίες αν αυτά που λέω ή όχι ισχύουν. Καλό είναι να μην ακούτε μόνο την πλευρά του κυρίου Κούγια. Υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι δικηγόροι.

  Υποκλοπέας είναι ο Νικόλας Πατέρας. Θα αποδειχτεί από τη δικαιοσύνη, όπου θα κληθεί να λογοδοτήσει. Η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της. Δεν έχω καμία κασέτα στην κατοχή μου. Ενημερώθηκα από το ίντερνετ. Είναι συρραφή αποσπασμάτων, κατασκευασμένες στα μέτρα του υποκλοπέα Νίκου Πατέρα. Η φωνή που ακούγεται μέσα από το διαδίκτυο είναι δική μου. Περιέργως μιλούσα εντελώς μόνος μου κοιτώντας έναν τοίχο και μαγνητοφωνούσα τον εαυτό μου. Για τον υποκλοπέα Νικόλα Πατέρα και τον αντιφατικό Αλέξη Κούγια ταιριάζει η παροιμία ‘πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι’.

  Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με τους νόμους κάθε Κούγια. Τον Κούγια θέλει να τιμωρήσει όλη η Ελλάδα. Αν είναι άνδρας, να κατονομάσει ποιοι τον πήραν τηλέφωνο να μη βγάλει στη δημοσιότητα τη συρραφή αυτή. Εγώ δεν τον πήρα και θέλω να βγει να το πει.

  Στην εκπομπή ‘Δίκη’ είπε άλλα, αλλά στο τέλος παραδέχτηκε ότι ακούγοντας τις κασέτες στην αρχή νόμιζε πως η δεύτερη φωνή ήταν του Νίκου Πατέρα, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Αφήνω σε σας να κρίνετε την αξιοπιστία του κύριου Κούγια.

  Πώς δέχτηκες Αλέξη Κούγια να γίνεις συνεργός σε αλλοίωση και απόκρυψη στοιχείων; Κάνεις κρίσεις για κασέτες που είναι συρραφή και μονταρισμένες. Προκαλώ την ηγεσία της ΕΠΟ: Κύριοι, αποδέχεστε τους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια; Κύριε Πιλάβιε, Βασσάρα, Τεροβίτσα, αν εγώ σας έχω υποδείξει, απειλήσει ή εκβιάσει, να το πείτε εδώ και τώρα! Προκαλώ οποιονδήποτε να καταγγείλει ενέργειά μου που να είναι αντίθετη με την ελληνική δικαιοσύνη.

  Μετά το ξεγύμνωμα του Πατέρα και του Κούγια αναρωτιέμαι τι μένει. Ακόμη και οι εχθροί μου έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αλέξη Κούγια, έχεις τη δυνατότητα να ομολογήσεις για τον υποκλοπέα Νίκο Πατέρα. Σήμερα έπρεπε ήδη να ψάχνουν να κρυφτούν.

  Για τις διαφορές μας με τον κύριο Δαλούκα έχει υποβάλει μήνυση, άρα θα τις λύσουμε στα δικαστήρια. Ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του παραμονή του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Πράγματι, μετά τοναγώναμιλήσαμε σε έντονο ύφος, με αφορμή το γνωστό πέναλτι. Δεν ξέρω ποιος ήταν, αν υπήρχε, ο παραγκάρχης που τον επηρέασε να το δώσει.

  Καλώ τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου του δικού μου τηλεφώνου, αλλά και του Νικόλα Πατέρα, την επόμενη του αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού μεταξύ 9:30 και 12:30 και να αποδειχτεί ποιος πήρε ποιον και το αντικείμενο της συζήτησης. Αν μπει σε αυτόν τον κόπο, ας επιχειρήσει να δει μήπως κατά λάθος, κατά σύμπτωση, ο ίδιος αριθμός του κυρίου Πατέρα έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Δαλούκα την ημέρα τουαγώνα Για να πέσουν οι μάσκες.

  Αυτή η βρωμερή υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους. Να είστε σίγουροι πως δεν θα κουκουλωθεί, όπως οι κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό του κύριου Βασσάρα. Κάποιοι έχουν φροντίσει οι καταγγελίες να παραμείνουν στα συρτάρια του ΑΤ Καμινίων.

  Πού να επέμβουν οι εισαγγελείς; Πού, στις κάλπικες κασέτες; Μέχρι τη Δευτέρα έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση τόσο στον κ. Κούγια όσο και στον κ. Πατέρα για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος μου.

  Δικηγόρος μου ουδέποτε ήταν ο κ. Κανελλόπουλος στο ποδόσφαιρο. Από σήμερα παύει να είναι και προσωπικός μου δικηγόρος στις προσωπικές μου δραστηριότητες. Γιατί η βρωμιά επηρεάζει αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ ξέρω να τους πολεμάω. Ο Κ. Κανελλόπουλος εδώ και 17 μέρες έχει παραιτηθεί από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου.

  Το κείμενο αυτών των κασετών αποτελεί συρραφή λέξεων και φράσεων. Μέσα από 50, 100, 200 συνομιλίες, επιλέξαμε αυτό που θέλαμε και φτιάξαμε 1, 2, 10 κασέτες. Αυτές τις κασέτες που έδωσαν, ούτε στην… Ταρζανία δεν θα λάβουν υπόψη τους. Εγώ γελάω ήδη. Πώς μπορεί ένα σοβαρό κράτος να λάβει υπόψη της παραποιημένες κασέτες; Σήμερα ο κόσμος μετά από αυτή τη συνέντευξη θα μπορέσει να διαμορφώσει τη δική του άποψη και θα καταλάβει ποιοι είναι φιλικά προσκείμενοι στον Νικόλα Πατέρα και ποιοι ουδέτεροι".


  -Ερωτήματα...

  Γιατί τηλεφώνησε μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός στον διαιτητή Δαλούκα?
  "Ο κ. Δαλούκας είναι ένας διαιτητής από το Βόλο. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. Να πεις ένα γεια μαζί του δεν σημαίνει κάτι. Πήρα να του πω ότι το πέναλτι που έδωσε εκθέτει τον ίδιο και όλο το Βόλο".


  Είναι συρραφή φράσεις όπως ‘Θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι κλπ.’ Και ‘Βαγγέλη, ψάξου’?
  "Αυτό που ακούγεται το ‘Βαγγέλη ψάξου!; Εγώ δεν έχω ακούσει και δεν απαντάω σε κάτι που δεν έχω στα χέρια μου. Απαντάω στην κασέτα που αναφέρεται για το Άρης-Παναθηναϊκός και ό,τι έχει εκεί μέσα. Ο κ. Κούγιας λέει από μόνος του πως οι κασέτες είναι μονταρισμένες. Μπορούμε να συλλέξουμε πέντε κουβέντες και να κάνουμε ένα κείμενο, που δεν έχει αντίλογο. Είναι μονόλογος. Μαζέψανε αυτό που θέλανε και το μοντάρανε. Αν δεν το κάνει ο εισαγγελέας, θα το κάνω εγώ σε συγκεκριμένο εργαστήριο. Αν δεν είναι γνήσια η κασέτα, κακώς συζητάμε".

  Αυτός που μιλά μαζί σας είναι ο Νικόλας Πατέρας?
  "100%".


  Ποια θεωρείτε πως είναι τα κίνητρα του Νικόλα Πατέρα? 
  "Το γιατί το έκανε ο κ. Πατέρας ρωτήστε τον ίδιο. Θεωρώ πως είμαι εγώ αυτός που μια για πάντα οι αδερφοί Μητρόπουλοι έπαιξε σημαντικό ρόλο να διαλυθεί αυτή η παράγκα με προσωπικά κόστη. Είμαι αιτία που ο κ. Πατέρας φεύγει από το ποδόσφαιρο ως αποτυχημένος και δεν θα επιστρέψει ποτέ. Δεν έχει το ποδόσφαιρο ανάγκη από Πατέρες, αλλά από ανθρώπους αρσενικούς. Ο κ. Πατέρας είχε ομολογήσει στο περιβάλλον του ότι θα τον βρω μπροστά του. Το έργο του στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλο, αν κρίνουμε το πέρασμά του από τον Εθνικό. Θα μείνει στην ιστορία".


  Θεωρείται πως είναι στόχος και ο Ολυμπιακός Βόλου?
  "Η ομάδα δεν μπορεί να είναι στόχος. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις πιο συμπαθητικές ομάδες της Ελλάδας, που δεν αμφισβητείται. Στόχος είμαι εγώ για πολλούς και διαφόρους λόγους. Εγώ δεν μασάω όμως. Αυτοί είναι περαστικοί από το χώρο, όχι εγώ".


  Για τις σχέσεις του με τον Ν. Πατέρα και τον Β. Μαρινάκη είπε...
  "Κάποιοι άλλοι στη θέση μου θα θεωρούσαν τίτλο τιμής να μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα. Η σχέση μου με τον Νικόλα Πατέρα τόσα χρόνια αποδεικνύεται από την παρουσία μου στα γενέθλιά του στις 26 Αυγούστου. Τότε έχει γενέθλια, να του στείλετε λουλούδια. Μια σχέση με έναν άνθρωπο δεν δίνει δικαίωμα να πει θετικά ή αρνητικά πράγματα. Ή ότι εγώ με τον κ. Πατέρα ήμουν ο άνθρωπος που-αν και γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις-συμμετείχα σε πράξεις ανιδιοτελείς ή ιδιοτελείς, ή αν υπήρχαν σκοπιμότητες. Το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ή κάποιον άλλο πρόεδρο. Όπως έχω δικαίωμα να επιλέξω πότε θα είμαι φίλος με κάποιον".


  Αν φοβάται ή έχει δεχτεί απειλές, είπε... 
  "Και τώρα που μιλάω με παρακολουθούν. Μεγαλώνω παιδιά που είναι περήφανα για τον πατέρα τους. Έμπορος ναρκωτικών δεν είμαι, δημόσια έργα δεν παίρνω, οπότε μπορώ να βγαίνω και να τους ξεφωνίζω όλους. Τέσσερις φορές ήρθαν να κάνουν έλεγχο ΣΔΟΕ στον Ολυμπιακό Βόλου και έμαθα πως θα ξαναέρθουν. Ας έρθουν, να τους ετοιμάσω κι ένα αρνί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αυτοί θα εκτεθούν, να είστε σίγουροι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μοντέλο διοίκησης και δικαιούται να συμμετέχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν χρωστά σε κανέναν και παίζει το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μοντέλο του Ολυμπιακού Βόλου. Πάρτε τεχνοκράτες όπως ο Κιντής, που άφησαν χρέη. Σάπιοι μέσα τους, άσχετοι με το χώρο. Αν θέλετε αυτούς, να πάτε κάπου αλλού, στην… Ταρζανία. Εμένα θα με κρίνετε από το έργο του Ολυμπιακού Βόλου. Κοιτάξτε τι έγινε ο Πανιώνιος τρία χρόνια από τότε που έφυγα".


  Αν θεωρεί πως είναι ανεπιθύμητος στο χώρο του ποδοσφαίρο,είπε... 
  "Ο κ. Πατέρας περαστικός ήταν από το ποδόσφαιρο και τώρα κάθεται στο μπαλκόνι και μετρά τα αυτοκίνητα που περνάνε. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο. Συμφωνώ πως δεν είμαι αρεστός, αλλά πώς να είμαι; Είμαι αυθόρμητος, αλλά ειλικρινής. Ας βρεθεί ένας παράγοντας να πει ότι πλησίασα έναν παράγοντα και του έδωσα ή πήρα κάτι".


  Τι εννοείτε πως οι κασέτες είναι πλαστές?
  "Παραδέχτηκα πως είναι η φωνή μου. Όμως είναι συρραφή, έχουν επιλέξει κάποια αποσπάσματα και τις έχουν φτιάξει. Άρα αυτές οι κασέτες δεν είναι αξιόπιστες. Ζητάω την άρση του απορρήτου. Το λέω δημόσια. Να δει πότε μίλησα με τον κ. Δαλούκα. Μήπως μίλησε κάποιος άλλος; Με πήρε ο κ. Πατέρας. Ας ψάξουν να δουν τι είπαμε με τον κ. Πατέρα. Θα είναι γελοίο να πιστέψει και ο τελευταίος πως εγώ έχω τη δυνατότητα να ορίσω σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού έναν διεθνή διαιτητή. Εγώ λέω ότι γνωρίζω καμιά φορά ποιος θα είναι ο διαιτητής σε ένα ντέρμπι. Όλοι σας ξέρατε μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ότι επικρατέστερος διαιτητής είναι ο Καλόπουλος".

  Τι λένε οι γνήσιες κασέτες?
  "Αν υπάρχουν, ας τις προσκομίσουν να δούμε το διάλογο. Αυτός που τις έγραψε, αυτός πρέπει να τις προσκομίσουν. Να δούμε αν εκεί αναφέρεται ο Κάκος ή ο Τσετσένος ή ο Βούλγαρος. Μπορεί να λέω σε μια φράση ότι έχει γεμίσει η Ελλάδα Τσετσένους και να απομόνωσε τη φράση για να κάνει συρραφή. Να ελέγξουν αυτές τις κασέτες για να δουν αν είναι κασέτες της Τζούλιας ή αν είναι γνήσιες".


  Αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου,είπε...
  "Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και περιστάσεις εγώ γίνομαι πιο δυνατός. Η δήλωσή μου για αποχώρηση από τα δρώμενα είχε να κάνει με μια προσωπική στιγμή με μία μερίδα φιλάθλων, που δεν τους είχα δώσει δικαίωμα να κρίνουν αποφάσεις της διοίκησης. Δουλειά των φιλάθλων είναι να στηρίζουν την ιδέα κι όχι τα πρόσωπα. Αν το καλοκαίρι βρεθεί ένας καλός παράγοντας, καλός επενδυτής, κι όχι στυλ Νίκου Πατέρα, να είστε σίγουροι που θα αποχωρήσουν. Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσω αν δεν είμαι αρεστός στον κ. Μπιτσαξή. Το λέω ενδεικτικά το όνομα, ο άνθρωπος κάνει καλά τη δουλειά του".


  Για την επιστολή του Σταύρου Αδαμίδη στον πρωθυπουργό,είπε...
  "Σήμερα λέει έστειλε ο Αδαμίδης επιστολή στον πρωθυπουργό, στην ΕΠΟ, στο CNN, ούτε κι εγώ ξέρω πού για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως η κ. Θάτσερ για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Με τι ιδιότητα, με τι γνώσεις… Για γέλια μιλάμε!".


  Γιατί ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας διαιτητής?
  "Πράγματι, το έχω πει αυτό. Είναι μια προσωπική διαμάχη που θα κριθεί στο δικαστήριο. Ας το παγώσουμε, αφού αυτή τη στιγμή βιώνει ένα προσωπικό πρόβλημα, το παιδί του είναι άρρωστο. Θα πω αυτά που πρέπει στο δικαστήριο".

  Αν θα καταγγείλει τον Κούγια στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για να του επιβληθούν αθλητικές ποινές,είπε...
  "Αυτή τη φορά θα πάμε μέχρι το τέρμα. Αν υπάρχει νομοθεσία που μπορεί να τιμωρηθεί και στην Αλβανία, θα κάνω κι εκεί καταγγελία".

  Αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να φέρει το θέμα στο ΔΣ για να τιμωρηθεί ο Αλέξης Κούγιας από την ομοσπονδία,είπε τα παρακάτω...
  "Αν τιμωρηθεί τόσες φορές, θα εξαφανιστεί. Πρέπει πού και πού να βγαίνει ο Κούγιας για να γελά ο κόσμος. Δεν θα ήταν κομψό να πω τι θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Εγώ θα κάνω ό,τι είναι απαραίτητο. Αν υπήρχε στο χώρο του ποδοσφαίρου τέτοιο δικαστήριο, θα έπρεπε να είχε ήδη τιμωρηθεί ο κ. Κούγιας γιατί διασύρει και ταλαιπωρεί μία ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή και μια ολόκληρη πόλη. Δεν είναι ικανός να ανεβάσει μια ομάδα από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία. Δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες για τη δική του ανικανότητα και να ρίξει αλλού τις ευθύνες".
  ===============================================================
  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ....

  Με απλή ανακοίνωση ο Νικόλας Πατέρας,απάντησε  στον Α.Μπέο που τον κατηγόρησε ως "υποκλοπέα". Ο πρώην πρόεδρος των πράσινων των  χαρακτήρισε ως "σεναριογράφο" και διαψεύσε ότι έχει στην κατοχή του κασέτες, ενώ έδωσε ραντεβού μαζί του στα δικαστήρια ! 

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρα:

  "Ο κ.Μπέος εκτός από πετυχημένος παράγοντας, πολυτάλαντος και λαλίστατος μας απέδειξε σήμερα ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος.

  Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε διότι δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου.

  Εάν είχανε έρθει κασέτες στην κατοχή μου, θα τις είχα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

  Τέλος όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ.Μπέου θα επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη όπου θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του".

  Editorial: (greenarea team)

  (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

  4 σχόλια:

  1. O MPEOS PROSPATHEI NA PERASEI SE TRITOUS TIS MALAKIES TIS DIKES TOU,ALLA O PATERAS DEN MASAEI...PATERA GIRNA XANA PROEDROS NA TOUS TELEIWSEIS...

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala Mpeo ase de se swzei tipota pia giati ola edw plhrwnontai xereis!Se touth th zwh oxi thn allh!Megaloparagonta ths kakias wras!!!Ante geiaaa!

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ... Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ....?? Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛ ΚΑΙΡΟ,ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΡΑ...

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O mpeos nomizei pws milaei se kana lamogio apo ayta pou kanei parea k'oi panhlithioi, o pateras den masaei...

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad