Header Ads

 • Breaking Green News

  ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...!

  Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας με αφορμή...

  Δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη». Όπως αναφέρει ο Πατέρας στη μακροσκελή γραπτή δήλωσή του, η εν λόγω εφημερίδα "εξαπολύει και πάλι επίθεση στο πρόσωπό μου, διοχετεύοντας ψευδείς ειδήσεις και προβαίνοντας σε συκοφαντικά και εξυβριστικά σχόλια", ενώ κάνει λόγο για "ανηλεή, άνανδρη, σκαιά και το λιγότερη ανήθικη προσπάθεια επιρροής των φιλάθλων της ΠΑΕ εις βάρος του προσώπου μου, με τέτοιου είδους αναληθή και αβάσιμα στοιχεία και επιχειρήματα έχει σαν αποτέλεσμα σίγουρα το κακό του συλλόγου". Επίσης, ο Πατέρας στρέφεται και κατά της πράσινης απόχρωσης εφημερίδας «Derby news» την οποία κατηγορεί για "ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις" σε ό,τι αφορά το πρόσωπό του με στόχο την απαξίωσή του.

  Ο Νικόλας Πατέρας εξηγεί ότι υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου "να μην υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία για να γράφουν οι ανωτέρω εφημερίδες ασύστολα ψεύδη σε ό,τι με αφορά, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου, αλλά και κυρίως ώστε να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια από τους λασπολόγους", ενώ επιφυλάσσεται να υποβάλλει αγωγή εις βάρος των δύο εφημερίδων.

  Αναλυτικά το κείμενο της γραπτής δήλωσης Πατέρα...
  Με το δημοσίευμα της 26-1-2011 στη στήλη του "Πρασινοφρουρού", και υπό τον τίτλο "Πάλι με λεφτά άλλων", η εφημερίδα «Πράσινη» εξαπολύει και πάλι επίθεση στο πρόσωπό μου, διοχετεύοντας ψευδείς ειδήσεις και προβαίνοντας σε συκοφαντικά και εξυβριστικά σχόλια σε ό,τι με αφορά.
  Ειδικότερα ότι τάχα:
  1. «Εχω νέο σχέδιο να γίνει η ΠΑΕ εταιρεία λαϊκής βάσης», «οι μετοχές να περάσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού», δηλαδή να τοποθετήσουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι τα χρήματά τους, ώστε να εκλεγώ τελικά ξανά Πρόεδρος από τους φίλαθλους-μετόχους.
  Ουδέποτε, όμως, εγώ ατομικά ή συνεργάτες μου έχουμε δρομολογήσει, ούτε καν προτείνει, τέτοιο σχέδιο σε οποιονδήποτε, και η εφημερίδα εν γνώσει της διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις στον Τύπο, προς σχηματισμό αναληθών εντυπώσεων.
  2. «Έκανα τον Πρόεδρο με τα λεφτά των μετόχων, ενώ τώρα σκοπεύω να κάνω τον Πρόεδρο με τα λεφτά του κόσμου»
  Όμως, το αληθές είναι ότι εξελέγην δύο φορές Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους μεγαλομετόχους και ουδέποτε σκόπευα ή σκοπεύω να κάνω τον Πρόεδρο με τα λεφτά του κόσμου. Η ανηλεής, άνανδρη, σκαιά και το λιγότερη ανήθικη προσπάθεια επιρροής των φιλάθλων της ΠΑΕ εις βάρος του προσώπου μου, με τέτοιου είδους αναληθή και αβάσιμα στοιχεία και επιχειρήματα έχει σαν αποτέλεσμα σίγουρα το κακό του Συλλόγου.

  "Συκοφαντικές επιθέσεις από οπαδικές εφημερίδες"
  3. «Διοχετεύω το ανωτέρω σχέδιο, προκειμένου να κάνω θόρυβο, και να φωτίζομαι, ικανοποιώντας την ματαιοδοξία μου»
  Ουδέποτε λειτούργησα ως Πρόεδρος της ΠΑΕ, ως μέτοχος, και ως μέλος του Δ.Σ. της με γνώμονα το προσωπικό μου συμφέρον, παρά μόνον για την πρόοδο της ομάδας μας, για τη σύμπραξη και κοινή δράση των Μετόχων και την ενότητα των Φιλάθλων, με πρώτιστη επιδίωξή μου την αποφυγή διχόνοιας εκατέρωθεν.
  4. «Το έπαιζα Πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχοντας βάλει όλα κι όλα 700 χιλιάρικα».
  Ουδέποτε έβαλα μόνον 700 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα, όπως ψευδώς αναφέρεται. Αντίθετα, όπως και η «Πράσινη» πολύ καλά γνωρίζει, το 2008 έβαλα 10 εκατομμύρια ευρώ, τον Μάιο του 2010 πλήρωσα αποκλειστικά ατομικά 1 εκατομμύριο ευρώ μετρητά το πριμ των ποδοσφαιριστών για το νταμπλ, και στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Οκτωβρίου του 2010 συμμετείχα με 1 εκατομμύριο ευρώ. Η «Πράσινη» δε κάλλιον άλλων γνωρίζει πολύ καλά ότι εξελέγην δύο φορές Πρόεδρος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με πρόταση του Δ.Σ. και όλων των μετόχων.
  Αδιάψευστο πλέον γεγονός και κοινό κτήμα είναι ότι κατά τη διετή προεδρία μου στην ΠΑΕ δέχθηκα συκοφαντικές επιθέσεις και απίστευτη λάσπη απροσδιόριστης έκτασης από τις οπαδικές εφημερίδες των μετόχων του Παναθηναϊκού και γι’ αυτόν τον λόγο παραιτήθηκα τον Μάϊο του 2010. Μετά από νέα πρόσκληση, από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 και ανέλαβα την προεδρία της ομάδας, απ’ όπου και παραιτήθηκα τον Δεκέμβριο του 2010, για τους λόγους που έχω ήδη εξηγήσει στην επιστολή παραίτησής μου.

  "Απαξιώνουν την προσφορά μου"
  Είναι πλέον πασίδηλο και πασιφανές ότι η προσφορά μου στην αγαπημένη μου ομάδα την τελευταία διετία κατά τις οπαδικές εφημερίδες «Πράσινη» και «Derby» δεν είναι σημαντική. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι οι εφημερίδες αυτές, στοχευμένα, μεθοδευμένα και οργανωμένα με όπλο τους την Εξουσία που υπηρετούν, και Ψευδο-Άλλοθί τους την λεγόμενη «κριτική», έχουν στοχεύσει το πρόσωπό μου, διοχετεύοντας και διαδίδοντας ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σε ό,τι με αφορά, και μάλιστα πολλές φορές με μυθιστορηματικής φύσεως περιεχόμενο.
  Είναι δε τόσο προφανές ότι οι εφημερίδες «Πράσινη» και «Derby» απαξιώνουν την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα σκόπιμα, άδικα και συνειδητά, ενώ γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός επί Προεδρίας μου κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα, και προκρίθηκε δύο φορές στους 16 της Ευρώπης, έχει εξαιρετικής αξίας ποδοσφαιριστές, έχει εξοφλημένα όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του, και δεν έχει χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο.
  Μάλιστα, είναι γνωστό ότι καμία συμμετοχή δεν είχα στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία της ομάδας του καλοκαιριού του 2010 και παρά το γεγονός αυτό κατηγορούμαι για τα όποια τυχόν σφάλματα και παραλείψεις που υπήρξαν στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία. Επίσης, είναι γνωστό ότι όλες οι οικονομικές χρήσεις και οι προϋπολογισμοί επί προεδρίας μου έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. και παρά το γεγονός αυτό αφήνονται σαφέστατα υπονοούμενα ότι τάχα ενεργούσα χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.

  "Θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου"
  Επειδή σύμφωνα πάντοτε με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πράσινης» και της εφημερίδας «Derby» η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό μόνο αρνητικά έχει λειτουργήσει στην ομάδα, και η προσφορά μου ήταν ανύπαρκτη, ενώ αντιθέτως η παρουσιαζόμενη ως «τόσο θεάρεστη, καλόπιστη και μη κατευθυνόμενη κριτική» τους, οι συκοφαντικές και εξυβριστικές επιθέσεις τους, και η μέθοδος της λασπολογίας προς το πρόσωπό μου, φέρονται να υποβοηθούν την ομάδα, αποφάσισα σήμερα να παραιτηθώ και από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία για να γράφουν οι ανωτέρω εφημερίδες ασύστολα ψεύδη σε ό,τι με αφορά, που θίγουν την Τιμή και την Υπόληψή μου, και προσβάλλουν την Προσωπικότητά μου, αλλά και κυρίως ώστε να μπει ένα τέλος στην Εσωστρέφεια από τους Λασπολόγους. Επιφυλάσσομαι δε να υποβάλω αγωγή κατά των ανωτέρω εφημερίδων για τα όσα κατά καιρούς εν γνώσει τους συκοφαντικά δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό μου, δηλώνοντας στους υποκρυπτόμενους πολέμιους της ομάδας μας, ότι ουδέποτε στη ζωή μου, είτε ως άτομο, είτε ως επαγγελματίας, διαπραγματεύτηκα την Αξιοπρέπειά μου, το Ήθος μου, την Ακεραιότητά μου και την Εντιμότητά μου.

  Εditorial: (greenarea13 team)

  (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

  6 σχόλια:

  1. GIANNAKOPOYLOI? STO DIAOLO PHGAINTE REMALIA.MAS KATASTREPSATE THN OMADA.EISTE LAMOGIA KAI LWPODYTES.MONO GIA TO BASKET ENDIAFERESTE KAI THN PROSWPIKH SAS PROVOLH.PARTE KAI TON TOULOUMPA MAZI SAS KAI AINTE GA....TE.OYYYYST

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει να εφυγε απο την ομαδα ... και να ειχε αδικο σε καποια πραγματα τοτε ... αλλα τωρα εχει ολο το δικαιο με το μερος του

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti ginetai re paidia? tha hremisoume epitelous mia fora, MIA?apo to kako sto xirotero kathe mera, gamw tis palio fyllades pou exoume, gamw ton dhmhtrh gianakopoulo, katestrepse oti xtistike prin dyo xronia.KRIMA.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pontia

   ΣΥΜΦΩΝΩ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ-ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΑ ΦΤΑΕΙ ΟΛΑ.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ!ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ...ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, Κ...ΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ"? ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ?ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad