09/19/10 - Greenarea13 | Εδώ διαβάζεις μόνο Παναθηναικό!

19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ "ΥΓΕΙΑ"...!!!

Σεπτεμβρίου 19, 2010 9

Καλησπέρα αδέρφια...αν και δε νομίζω πως ήταν και τόσο καλή η...εσπέρα,για όλους μας...και πώς να είναι φυσικά μετά και το χθεσινό στραπάτσο,το οποίο παρολίγο να εξελιχθεί σε ΚΑΖΟ(κέζος..;).Πρέπει να ευγνωμονούμε τον Τζιμπρίλαρο και την τεράστια κλάση του που δε συνέβη αυτό...! Λοιπόν από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε...η ομάδα έκανε αυτό που κάνει σχεδόν σε κάθε μάτς. Μπήκε δυνατά και σκόραρε νωρίς...έτσι όπως πρέπει δηλαδή...και ενώ περιμέναμε όλοι το αυτονόητο,πώς θα κρατήσει μπάλα και θα βγεί μπροστά χωρίς άγχος και με υπομονή και σύνεση προκειμένου να πετύχει και ένα δεύτερο και να κλειδώσει το μάτς απο το πρώτο ημίχρονο...συνέβη και πάλι το...Α-Ν-Ε-Κ-Δ-Ι-Η-Γ-Η-Τ-Ο!!! Ποιό είναι αυτό? Μα φυσικά αυτό που κάναμε με την Ξάνθη και τη Μπαρτσελόνα...,άντε με την Ξάνθη δώσαμε το ελαφρυντικό της πρεμιέρας...Με τη Μπαρτσελόνα δώσαμε το ελαφρυντικό της...Μπαρτσελόνας,τώρα τί ελαφρυντικό να δώσουμε ?? Πείτε μου ΤΙ?? Εδώ μιλάμε για "παγκόσμιο φαινόμενο"!! Μα ειναι δυνατόν...,ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό,παθαίνει μπλάκ άουτ αφού σκοράρει!! Συνήθως αφού σκοράρεις,Υ-Π-Ο-Τ-Ι-Θ-Ε-Τ-Α-Ι τα πράγματα απλουστεύουν για 'σένα...! Ειδικά αφού απέναντί σου είναι η Καβάλα και όχι η...Ρεάλ!! Εμείς όμως πρέπει να πάμε κόντρα στο ρεύμα...Η Καβάλα λοιπόν για 25 λεπτά "ντύθηκε" Μπαρτσελόνα...Ο Ντουγκλάο έγινε Πικέ...ο Ονουάτσι έγινε Μέσσι...ο Νταρσβίλ έγινε Βίγια...και...2-1 απ'το πουθενά μέσα σε 10 λεπτά...,φυσικά όλα αυτά έχουν αιτία. Την ώρα που η Καβάλα "μεταμορφώθηκε" σε Μπάρτσα εμείς "μεταμορφωθήκαμε" σε Αχιλλέα Κακιάς Σκάλας...Κοντρόλ με το ζόρι,σωστή πάσα με το σταγονόμετρο,πίεση μηδέν,καθαρό μυαλό ούτε για πλάκα,σχέδιο ανύπαρκτο,βοήθεια απο τον πάγκο καμία.Η Καβάλα αλώνιζε αμέριμνη απο το κέντρο και μπροστά και φυσικά η άμυνά της πέρασε τα πιο ξέγνοιαστα 25 λεπτά της άπο την αρχή της αγωνιστική της χρονιάς. Στο δεύτερο κάπως άλλαξε η κατάσταση...,οχι δραματικά βέβαια,τουλάχιστον άλλαξε...! Ο Λέτο θυμήθηκε οτι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα,ο Νίνης μάλλον χαμπάριασε ότι μέχρι να φορέσει την κόκκινη μπλούζα με το διαβολάκι στο στήθος,έχει να φάει πολύ "ψωμί" και φυσικά πάλι καλά που μπήκε ο Γκαρσία...ο οποίος ξεχώριζε σαν τι μύγα μες'το γάλα,τριγύριζε σαν διάολος γύρω απο την άμυνα της Καβάλας και έδινε λύσεις και στην πάσα αλλά άνοιγε και διαδρόμους.
Πάμε τώρα στο δια ταύτα...τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα παρουσιάζει τόσο άσχημο πρόσωπο? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πλάνο? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα δεν έχει τη φρεσκάδα της περασμένης σαιζόν? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα δεν παρουσιάζει αυτοματισμούς που θα ΕΠΡΕΠΕ λογικά να έχει απο τη στιγμή που αυτοί οι παίκτες (ο βασικός τουλάχιστον κορμός) είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια τώρα? Γιατί άραγε η ομάδα βασίζεται σε εκλάμψεις των μονάδων της και όχι σε ομαδικό παιχνίδι?Γιατί η ομάδα εχει αργές επιστροφές στην άμυνα με αποτέλεσμα μή κάλυψη κενών χώρων?Γιατί η ομάδα δεν εχει φυσική κατάσταση...? Δέν υπάρχει πλάνο? Τίποτα...?

Αυτά είναι ερωτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθούν!!!
Και θέλουμε απαντήσεις τώρα!!
Πρίν είναι πολύ αργά...!

Υ.Γ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ GREENAREA, ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ Η'ΩΡΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΕΖΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...,ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΣ ΕΜΠΕΝ.

AΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTz.

(ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
Διαβάστε Περισσότερα